ALLA HELGONA

.

Tjusig häxa i form av Ava Gardner. Bilder från vi.sualize.us.

Hallå Alla Helgona helg!

Denna helg är till för att ägna en tanke åt de som stått oss nära och varit oss kära, men som inte längre finns hos oss. Vi saknar en pappa/farfar i vår familj och så klart tänker vi extra på honom hemma hos oss dessa dagar!

.

Idag är vi ganska sega efter en natt med mörkrädda barn…Tyckte att jag hade fixat en väldigt barnvänlig halloween igår, men jag gjorde en miss…Visade Thrillervideon med Michael Jackson (efter högljudda önskemål) för Trulle! Big mistake!!! Lille Trullen har haft mardrömmar hela natten. Flisan har också haft mardrömmar och lilla BabyB har kissat ner sängen. Så det är trötta föräldrar här idag!
.

.
Lite halloweenpiff hänger kvar i Taggtrådskronan. Faktiskt riktigt mysigt med lite spindelväv här och där! Ska nog ta och städa lite mer sällan tror jag…
.
.
I vardagsrumsfönstret står just nu nya krukväxter. Två kottepalmer. Älskar kottepalmer! De känns så klassiska och lite ”tjusiga”. Ger lite ”Rivierafeeling” hos oss:)
.
Liten bebbedjävul men horn som åkte av lika fort som de åkte på!
.
Ikväll är det girls night out! Ska bli så skönt att bara var P med tjejerna…Nu ska jag ut och motionera för att få lite energi!!
.
Ha en jättefin Alla Helgona!
.

Rekommenderade inlägg