FÄRGEXPLOSION

.

Godkväll alla!

Som ni ser så har mitt vardagsrum fått en total makeover!(Hihi)Ser ni färgen – Turkost! På två saker samtidigt dessutom! Mycket djärvt och ovanligt för att vara mig. Både Anna O filten och Marimekkoskålen är härligt färgglatt turkosa…

För några antal jular sig hade jag en blekturkos jul. Det var riktigt fint med den lite isiga färgen i gran och som dekoration vill jag minnas… Kanske ska ha det i år igen?

..

Julblommorna trillar in en efter en i vårt hem. Ett gäng vita amaryllis i en Waldemarsuddekruka pryder nu matsalsbordet(Tack för inspirationen Weronika!).

Vit hyacint i vit Marimakkoskål på köksbordet och en hybridvariant (vad heter en sån hyacint där det är flera?) i turkos skål på vardagsrumsbordet. Dock är inga lökar utslagna så det doftar inte jul här hemma än…

.

.Bea och jag önskar dig en mysig kväll! Bilden är från igår kväll och jag hade på mig min nya hela Hearted Tunic. Tack snälla Odd Molly!

Nu TV 4:as just nu största underhållningsprogram – Mammas pojkar börjar nu. Får inte missas. En burk med HD:glass, smaken Belgian Chocolate, till det så är kvällen perfekt!:)

Hoppas du njuter din torsdagskväll!

.

Rekommenderade inlägg