LÖKARNA I JORDEN

.

Godkväll alla fina!

Nu har jag också ett sött zinkhus från Walther & Co! Beställde det från Tildas mamma. Grejjen är bara att nu vill jag ha flera. En hel liten by i olika storlekar och modeller skulle ju lysa så fint i fönstret… Skatterna tycker också att lyktan är jättemysig när ljuset är tänt, nästan som ett pepparkakshus!

.

Happy mamma men korgen full av tulpaner!
Dagens i trädgården: Jacka Barbour, kofta Odd Molly, skjorta Levis, jeans Tommy Hilfiger och Hunters på fötterna. De tjusiga handskarna är från fashionabla alltiallo boutiquen Bauhaus!;)
.
Idag har jag och H ägnat oss åt att städa bort de sista löven i trädgården. Flisan och Trulle har lekt med kompisar och jag har äntligen petat ner de sista lökarna i rabatterna…
..
Svarta, plommonfärgade och vita liljetulpaner har stoppats ned i jorden. Nu är det bara att vänta ända till April (Åhhhh, april – ljuvliga månad!) för att se resultatet!

Ikväll får skatterna bestämma maten så det blir…Pizza Hut! Mmmmumsigt. Nu ska jag åka och hyra film och hämta de supergoda pizzerna helt ensam utan småttingarna = stereon på högsta volym med bra musik i bilen!

Ha en riktigt mysig lördagkväll!

Ps – Tack så hemskt mycket för middagstipsen!. Uppskattar verkligen att få lite inspiration. Det blev trots allt en klassiker.igårkväll nämligen; oxfilé, potatisgratäng och bearnaisesås!

.går kv.äll

Rekommenderade inlägg