GRÅTT GRÅTT GRÅTT

.

Härlig bild som inspirerar mig. Från Elle Interiör.

Gäääsp!

Världshistoriens absolut tröttaste mamma är bloggerskan idag! BabyB har väl sovit max ett par timmar inatt. Sååå ledsen! Hon och jag tog influensasprutan igår och det måste varit det som gjorde henne så orolig och ledsen heeeela natten.

Sen är ju vädret inte direkt uppiggande. Vad är det för smutsgrått täcke som ligger över vårat vackra land. Snälla solen kom fram!

.

Grått! Foton blir ju så otroligt mycket finare när solen skiner in eller hur! Men jag måste ändå visa en av mina nya adventsljusstakar från Åhlens

Nu sover Bea (äntligen) så jag ska gå upp på vinden och lyfta ner några lådor med adventspynt!

Ha en fin dag!

Psst. Jag har fått mail från ett par bloggerskor som också har blivit utsatta för elaka kommentarer från samma dator som jag blev. Det tråkiga är att ip-numret är en känd bloggerskas, som skriver så fint på sin blogg om den strama tjusiga borgerliga stilen med mycket vitt och Svenskt Tenn. När man är på hennes sida så kan man aldrig ana att hon är en kvalificerad nätmobbare. Jag har god lust att lämna ut hennes blogg men jag kanske ska ge er ip-numret om ni är fler som är utsatta för smutskastning på era sidor? Vill så gärna släppa detta men när jag får läsa att andra fina tjejer får massa hemska kommentarer och vi vet från vem, så blir jag faktiskt både arg och ledsen. Snälla sluta vara så elak!

.
.

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

V A T T K O P P O R

. Lillebror ikväll! . . Bonsoir vänner! . . Här kommer en hälsning ifrån vår…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…