PEPPARKAKSHUS

.
Välkommen första helgen i Advent!

Bild lånad av Sköna Hem.

Oj vad tiden går snabbt!

Kan ni förstå att det är första advent på söndag redan? Det var ju nyss sommar! Jag hinner ju inte med!!!:)

Idag har i allafall min nya adventsljusstake landat på posten, så Bea och jag ska strax promenera dit och hämta den. Sen har jag lust att ha fina kvistar från lärk med små söta kottar som dekoration a la Tine K, så det måste jag försöka hitta… Men var trivs lärken egentligen? Hm…

.

.
Det bästa och mest väldoftande dekorationen är ändå pepparkakshuset tycker jag. Varje år så gör jag en ny variant av pepparkakshus som får pryda köket. Det är så kul! Fotot ovan är från Lucia förra året och det är alltså 2008 huset som syns. Undra vad jag ska hitta på i år? Kanske en liten kopia på vår villa eller huset i Normandie…vi får se vad jag hittar på 🙂
..
Bea sitter och leker i sin säng i sitt alldeles egna rum. Blusen hon har på sig idag har hon fått ärva efter storasyster, den är bedårande söt och kommer från Burberry.
,
BabyB:s rum är fortfarande inte klart… Tapeterna kommer ju aldrig! I morgon ska vi ta en tur till Stockholm och försöka hitta en fina saker till hennes lilla rum så att det blir mysigt. Nu är det liiite för vitt tom för mig hihi!
Åh, vad jag sugen på onyttigheter nu känner jag. Det får bli en hel del av den varan ikäll!
,
Ha nu en helt fantastiskt trevlig ”Fridaynight” alla!
.
Kram från P
.

Rekommenderade inlägg