BEAS RUM

.

God Kväll!
Nu är piffandet nästan klart av Beas rum! Det är så roligt att få göra i ordning flickrum tycker jag. Att få gå loss på allt som är rosa och supersött… Nu är ju Bea bara 10 månader så det är klart att rummet är lite kalt än så länge 🙂 Men jag tror att hon trivs redan.

En fåtölj har flyttat in i rummet och står framför den lilla nischen, som ska fyllas av fina korgar med leksaker, böcker och gosedjur.
Titt in! I väggen mot korridoren utanför Beas nya rum sitter två gamla spröjsade fönster så att vi kan titta in till vår lilla skatt och få in dagsljuset! Vimplarna kommer från Rice.
Nedan är en bild på ett litet fönster som sitter över trappen. Där kan Bea stå så småningom och titta på vilka som kommer upp och på sina syskon som finns på tavlan utanför 🙂
Där Beas nya rum nu ligger hade vi tidigare ”Barnens vardagsrum” med soffor och tv. Det nybyggda rummet är inte särskilt stort, kanske 10-11 kvm,  men jag tycker att det känns rymligt ändå  och det är nog tack vare alla fönster och den platsbyggda garderoben som man kan se nedan till vänster.
Sänghimlen äver Beas spjälsäng kommer från den underbara butiken Farmhouse
Postlåda från Bruka sitter på den spontade väggen. Nedan ser ni fönstrerna från ”Beas håll”.
De nya väggarna är täckta med vitmålad råspont.
Rummets ägarinna – vår Beabus! Hoppas du trivs nu min lilla skatt 🙂
Nu ska jag gå ut och leka i all den härliga snön vi fått med mina skatter!
Vi ses!
.

Rekommenderade inlägg