VÄLKOMMEN TILL BEABUS

 På dörren (Som så småningom ska bytas till en i 30-tals stil. A l l a dörrar på övervåningen behöver nämligen bytas ut, för där finns tyvärr inte några originaldörrar kvar…) in till Beas rum sitter en Kidsskylt från fina nettbutiken Par Courrier. Flisan & Trulle har fått likadana skyltar på sina dörrar.
Välkommen Sköna Lata Söndag!
Kom på att jag inte tidigare visat bilder från Beas rum ”from the other side”! (Ber om ursäkt för kvalitén men bilderna tog jag med digitalkameran, då systemkamerans batteri står på laddning…)

Här syns Beas rum från ”utsidan”. Jag tänkte att det kunde se lite kul ut om det nya rummet på hallen verkligen såg ut som att man var ute- fast inne. Så det fick bli fönster, ”utebelysning” och råspont även i korridoren. Alla golv på övervånngen är målade i råvit vattenbaserad golvfärg. Den nya korridoren blev faktiskt riktigt mysig. Var lite rädd att det skulle bli trångt och mörkt men det blev det inte alls!
Idag har jag inga måsten utan det är bara viktig bröllopsplanering som står agendan. Jag har ju inte gjort några inlägg i ämnet på länge och det är inte för att bröllopet är avblåst, jag lovar:) H och jag har bara haft så många olika ideér och inte kunnat betämma oss för vad vi ska gå efter. Gotland eller Normandie? Hemma i Småstaden eller kanske Toscana? Osv, osv…

Men nu måste vi komma fram till ett beslut!
.

”Lilla familjen” på det mysiga dopkalaset igår.
(Saknar såklart mina stora skatter a l l t i d när de är hos sin pappa, men speciellt mycket när man är på tex såna här ”barnsammankomster”.)
Ha en riktigt skön Söndag du med!

.

Rekommenderade inlägg