PRIS & AWARDS

.

En krokus i vårt kök! En liten påminnelse om att våren s n a r t är här!!(ja, jag vet att det fortfarande är januari;)

Hej Onsdag!
Idag är jag hemma med en sjuk liten flicka och en väldigt pigg större flicka! Bea är varm och kinkig idag också men har inga andra synliga tecken på sjukdom. Kanske är det en vanlig 3-dagars?
Flisan & Trulle verkar i alla fall piggare än någonsin och fulla med energi!!! Hur denna energi kanaliseras hos barn är ju väldigt inviduellt men min skatter har en förmåga att ofta vilja vara på exakt samma fläck och göra exakt samma sak, fast vi har ett hyfsat stort hus med en hel del o l i k a spel, pyssel och leksaker… Konstigt:)

Igår fick jag hem min Elektrolux Ergorapido som jag vann hos den fantastiskt fina bloggen It´s a House för ett tag sen!(Har ni inte kikat in där så gör det och se deras helt otroliga husmakeover!) Den passar perfekt hos mig som faktiskt vill ha ett nästan smulfritt kök h e l a  t i d e n! Stort Tack åter igen It´s a house för min fina vinst!!!
Sen har jag uppäckt att jag faktiskt har fått några Awards av bloggarna Gotlandsliv, Lindis och Det ljuva Livet i stan. Tack så väldigt mycket för dem! Otroligt gulligt av er girls.

Awarden går ut på följande:

*Kopiera awarden på din blogg
*Länka till personen som gav dig awarden
*Berätta 7 intressanta saker om dig själv
*Skicka awarden till 7 andra bloggare
*Länka till deras bloggar
*Lägg en kommentar i deras blogg, så att de vet om awarden.

Återkommer med dess 7 saker om mig själv…

Ha en bra dag!!!

Rekommenderade inlägg