VAR & EN ÄR STOLT…

.

Dagens Trulle framför morgontv:n! Sweater från Gant.
God eftermiddag!!!
Idag har jag varit ute på en fantastiskt vacker udde och lunchat med min fina vän H. Vi pratade en del om vårat bloggande och jag fick mig en liten tankeställare…
Jag och bloggen är personlig men inte privat. Jag bjuder på en liten bit av mig själv just för att jag tycker att det är roligt. En sorts dokumentation om hur mitt och barnens liv, till en liten del, ser ut just nu – år 2010! En glad inspirationsblogg (om bla småbarnsliv, inredning och en hel del Odd Molly;), som vill glädja andra! Har släktingar som befinner sig  utomlands ofta och bloggen har blivit ett sätt för dem att hålla sig uppdaterad om barnbarnens utveckling och vår vardag. Men jag hoppas att det roar fler än så! Jag vet att ni är många, som liksom jag, älskar att läsa om inredning och få inspiration på nätet. Ibland undrar jag om bloggen skulle vara lite mindre personlig? Vill ni ha en inblick i vår vardag eller kanske ni bara vill  läsa om inredning???
Mina skatter är min stolthet! Flisan har klippt lugg idag och är faktiskt inte alls nöjd med den. Jag som mamma tycker så klart att min sessa är finast i världen, med eller utan lugg:)

Oj nu knackar det på dörren -och vet ni vad? Våra nya sängar är äntligen här! Jippie!!! Inatt ska jag, förhoppningsvis, sova som prinsessa.

Mysig Onsdagskväll önskar jag er!

.

.

Rekommenderade inlägg