SOLIG SÖNDAG

.

Glad snart ( tisdag = födelsedag) 6-årig tjej!
Halloj!
Anna Bergendahl vann  igår! Helt rätt om ni frågar mig. Så himla söt tjej som verkligen har en mycket speciell och mycket vacker röst och låten sitter som klistrad. (Jag går och nynnar på This is my life hela tiden idag – lycka till Oslo nu lilla Anna!:) Trulle och Flisan deppade en stund över att ”Manboy” inte vann, deras favorit, men blev glada igen när de fick Melodifestivalskivan av H! Idag spelas den om och om igen:)

Flisan sitter på sitt rum och ritar nu på morgonen! Hon är verkligen en ”pysseltjej” som älskar att sitta med lera, pärlor, kritor osv. Hennes skrivbord kommer från Mio, gardinen  från Jane Churchill och väggen är målad i Nordsjöfärgen Andägg. Stolen är ärvd efter min farfar och är en fransk antik sådan.

Flisans säng är min gamla som jag hade från liten och kommer från Ikea (alltså nästan antik;). Sängbordet kommer också därifrån. Lampan + lampskärm Lene Bjerre, prickigt lakanset Cath Kidston, rosa kudden  Himla, överkast Åhlens, vimplarna Maileg och tapeten Jane Churchill.

Idag plockar vi fram trädgårdssofforna för nu ska vi sitta och äta goda våfflor ute till lunchoch njuta av solen!!!

Hoppas solen skiner på dig – Kram!

Rekommenderade inlägg