ROS & RIS

.
.

Fastlagsriset är på plats på matsalbordet, i sällskap med  söta vita  pärlhyacineter!

Hej Lördag!

Gårdagens Stockholmtripp gick verkligen super! Maten på restaurangen var hur bra som helst. Kändes lyxigt att få provsmaka 6 hela rätter. Kan ju säga att vi var proppmätta och väldigt glada efteråt, eftersom det ju dessutom skulle smakas av alla 6 olika sorters viner  som hörde till …. 
Frissan var också jättetrevlig. Vi förstod varandra precis och var överens om vad jag  bör ha för frisyr och make. Viktiga små detaljer som nu börjar falla på plats när det gäller bröllopet, vilket är riktigt skönt.

Hemma i Småstaden är det idag töväder! Jippie!!! Äntligen försvinner jobbsnön och vi kanske får vår!? ”Lika mycket snö som syns på taken vid vårdagjämningen ligger tydligen kvar på backen vid valborg”, enligt någon gammal skröna jag hört. Hoppas att det smälter riktigt fort nu mao! (Valborg är ju bara 9 dagar innan ”THE BIG DAY” om man säger så. Vill INTE ha snörester under klackarna då!) 

Vårt stora påskris 2010 är ännu inget påskris, bara fastlagsris utan pynt. Vad det blir för pynt i år får vi se men jag skulle vilja ha vita och pastellfärgade ägg i tror jag.

Lite påskkänsla på köksbordet  har vi faktiskti form av pippigula tulpaner som Trulle har valt!

Uunderbara Royal Copenhagen är ett företag som kan både styling och påskepynt. Jisses så snyggt! Älskar deras vackra ”porslinspåskägg”.

Vill ha, vill ha, vill ha! Bilder Royal Copenhagen.
Nu ska snöra på mig löparskorna och sticka ut på joggingrunda i solskenet!
Vi ses!
.

Rekommenderade inlägg