P TESTAR ”BODY BLING”

.

Snart är det påsk – Jiihaa! Älskar påsken, den bästa högtiden av alla tycker jag. Massor med gott godis får man äta och heeela härliga våren och sommaren ligger framför oss!!!:)

Hello shining people!
Blogspot fungerar idag! Vilken tur. Jag har sett att jag fått många trevliga frågor i förra inlägget och jag ska sätta mig och svara på dem ikväll då skatterna har somnat. Är det någon mer som vill fråga något så passa på innan 22.00;)

Läste i en artikel i Aftonbladet här  om dagen, där skönhetsexperten Sofie Fahrman skrev om en ”mirakelkräm” som heter Body Bling. Den är tydligen väldigt populär i Hollywood och sades göra huden alldeles gyllende och glittrig! J. Lo´s berömda ”glow” är fixad med just Body Bling1
Ett ”must have” tänkte jag och beställde ett exemplar av denna produkt! Vad tycker jag då? Jättefin -Verkligen! Man blir både riktigt fint gyllene och brun och den kommer bli perfekt i sommar när man fått  naturlig färg. Just nu är man ju minst sagt lite vinterblek

(Lovar att visa resultatet på mig någon gång då jag är
 ”blingad”)

 VI ses!

Rekommenderade inlägg