P TESTAR “BODY BLING”

.

Snart är det påsk – Jiihaa! Älskar påsken, den bästa högtiden av alla tycker jag. Massor med gott godis får man äta och heeela härliga våren och sommaren ligger framför oss!!!:)

Hello shining people!
Blogspot fungerar idag! Vilken tur. Jag har sett att jag fått många trevliga frågor i förra inlägget och jag ska sätta mig och svara på dem ikväll då skatterna har somnat. Är det någon mer som vill fråga något så passa på innan 22.00;)

Läste i en artikel i Aftonbladet här  om dagen, där skönhetsexperten Sofie Fahrman skrev om en “mirakelkräm” som heter Body Bling. Den är tydligen väldigt populär i Hollywood och sades göra huden alldeles gyllende och glittrig! J. Lo´s berömda “glow” är fixad med just Body Bling1
Ett “must have” tänkte jag och beställde ett exemplar av denna produkt! Vad tycker jag då? Jättefin -Verkligen! Man blir både riktigt fint gyllene och brun och den kommer bli perfekt i sommar när man fått  naturlig färg. Just nu är man ju minst sagt lite vinterblek

(Lovar att visa resultatet på mig någon gång då jag är
 “blingad”)

 VI ses!

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

V A T T K O P P O R

. Lillebror ikväll! . . Bonsoir vänner! . . Här kommer en hälsning ifrån vår…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…