CHILL NORWAY PÅ FLISAN & MIG

.

Flisan är så glad i sin nya fina mysdress från Chill Norway!
God morgon på er!

Vad kul att ni är så många som vill vara  med i tävlingen! Åter igen- Lycka till Alla!!!

Riktigt tråkigt mulet väder och fullt med hantverkare i hallen har vi här i Småstaden idag. För ääntligen får vi få vårt nya hallgolv som jag längtat så efter (har väntat sen typ nyår på att hantverkarna ska komma, hm…) 

Trulle och Flisan har påsklov denna vecka så snart ska vi åka ifrån stöket och besöka den ”stora leksaksaffären” för att bla köpa lite nya roliga familjespel. Det är så mysigt att sitta inne, tända brasan och spela spel ihop, hela familjen när vädret är rått och grått. (Fast jag är ju en urusel förlorare, det måste jag erkänna! Hate it!;)

Flisan och jag hämtade ett paket med lite nya supermysiga kläder från Chill Norway igår. Detta coola norska klädmärke är verkligen på frammarsch i Sverige!

Underbara detaljer på underbart sköna plagg. Dessutom har ”mjukiskollektion” matchade kläder till både mor och dotter, sött!:)
.

Kolla in detaljerna på Flisans Hood! Söta brodyrer och text men ändå så ”tuff”. (Här står hon och pratar med sin lilla väninna S.)

.Jag i min nya mysklänning från Chill Norway!

(Kommer definitivt bli en favvis på Gotland i sommar…)
Fina detaljer – det står ”LOVE” på ryggen på min dress!
Stort TACK för alla era kommentarer angående min kommande brudbukett igår! Jättebra att få råd och tips och faktiskt så tänkte ”jag om lite” när jag läste kommentarerna. 🙂
Nej, nu ska vi uut!
Vi ses!

Rekommenderade inlägg