VACKRA BLOMMOR & GAMLA SKOR

.,
.

På soffbordet Chicago just nu: Vackra handplockade(!) orikideér från Svärmors fantastiska trädgård i Thailand!
Tjingeling Lördag!
Tusen tack för alla kommentarer angående kökslampan igår!!! Ni är de absolut bästa och snällaste bloggbesökarna på hela nätet!:)
.
Jag ska nog ta och låna hem en till för att prova med två, precis som några tipsade om. Dock har jag sänkt den vi har något nu och då blev det lite mer ”sammanhållet” intryck så det kan nog kanske bli lite för mycket med två. Hm. Vi får se!
Gårdagens middag blev riktigt god och jag gav mig på att göra Chokladfondanter till efterrätten. Brukar ni se på Halv åtta hos mig? Det brukar jag och är har jag sett att de flera ggr försökt göra just Chokladfondater med då alltid misslyckats. Mina blev inte heller helt hundra, lite för rinniga, men riktigt smarriga var de hur som helst! 
Recept på ljuvligheterna hittar du här, om du kanske själv vill prova att göra dem nån gång!
matsalbordet just nu: Vackra cremefärgade rosor som jag fick igår kväll av min söta väninna A. (Vasen är av Ingegerd Rådman.)

fotpallen i tvrummet just nu: Busigaste Beabus!!!:)
Busungen min i pyjamas från HM nu på morgonen. Älskar dig trollungen!
Nu ska jag snart snöra på mig löparskorna och ta en härlig morgontur i spåret. Någon undrade vad jag har för löparskor och jag kan då berätta att jag har ett par riktigt bra som heter Zoom Vomero 3 från Nike. Tyvärr så har de ett par år på nacken och jag borde verkligen se till att skaffa mig ett nytt par nya och det snart! I Ipoden har jag för tillfället den här låten när på reapeat när jag springer. Så bra löpmusik och vilken ”franska sommarkänslor” den ger! (Får mig att  längta ner till huset i Normandie:)
Jag önskar er alla en riktigt fin Lördag!
KRAM

.

Rekommenderade inlägg