SVART GOLV & LYCKAT FIX & FOG

..

Vårt nya hall/toalettgolv på nedervåningen är ”almost done”! Det blev svart skiffer, lagt i halvförband  med riktigt tunn fin fogrand.
Hej nya vecka!
Nu är hantverkarna nästan helt klara här hemma. Det fattas bara lite stål och trälister sen är det helt färdigt. Så skönt det var att äntligen kunna städa bort allt jobbigt byggdamm och olja in det nya stengolvet!
.

Var står jag och ser så här otroligt nöjd ut? I ”vår” vackra kyrka så klart! Snart, snart är det dags på riktigt (Hjälp vad nervös jag blev nu!)
Gårdagens alla besök och fix gick jättebra! Vår fotograf visade sig vara hur mysig som helst, prästen var jättehärlig och full med humor, bröllopssviten p e r f e k t och vår söta hovmästarinna, på restaurangen där vi ska ha vår mottagning, har verkligen stenkoll på allt! Skönt!
Beabus är tyvärr lite krasslig idag, så vi blir bara hemma denna måndag. Ögonen och näsan rinner. (Kan det vara pollenallergi?) Hoppas att det ”bara” är en vanlig förkylning.
Nej, nu får det vara dags för lunch känner jag. (Jag är vrålhungrig – åt ingen frukost imorse= dumt) Idag står det grekisk salld på menyn – så gott!
VI SES VÄNNER!
.
.

Rekommenderade inlägg