7 SKÖNA BLOGGERSKOR

.

Tusen tack söta bloggisar för de 3 Adwards jag har fått på senaste tiden! Dessa gör mig verkligen både  glad och smickrad!

Raringarna som delat ut Awards till mig är innehavarna av de fina bloggarna: Solid Frog, Hannas Dreamlife och Emmie Living.

Om ni vill veta 7 saker om mig, ni kanske inte redan vet, så kan du läsa om dem här! (Ingår som en del i en av Awarden)
Jag vill nu själv hylla 7  bloggerskor som förgyller min och många andras vardag!
Gizmolinas: Älskar att läsa om denna tjusiga bloggerskas liv i Norge! Hos henne bjuds man på många underbara dagens, både på Anna-Stina själv och söta dottern. En stor dos feelgood och uppmuntrade ord finner man alltid hos denna Donna. 
Jannice: En härlig positiv blogg om Feng Shui och annat fint i inredningsväg. Blir aldrig besviken – Jannice har alltid koll och bjuder på så mycket inspiration!
Malenami – Söt som socker är denna i Finland boende bloggerska. Bjuder på massor av proffsiga härliga bilder på framförallt sig själv och sina vackra outfits.
Emmas Designblogg – Helt enkelt en superstylish blogg! (Blev utsedd till årets inredningsblogg 2009, med all rätt!)
It´s a House – Fascinerad, fascinerad är jag av denna småbarnsfamilj oootroliga makeover av ett gammalt hyreshus! Detta hyreshus som numera ser ut som en pampig supertjusig herrgård!
My Home – Ja, jag kan inte sluta att beundra denna norska bloggerskas helt otroligt vackra hem. Vill ha allt hon har!!!
På vår udde – För att det är en jättetrevlig blogg, för att bloggerskan är min vän och för att jag så enkelt blir uppdaterad hela tiden på vad du gör! (Så slipper vi ju pingla varandra så himla mycket på detta vis, vi som aldrig har nån koll på var vi har våra telefoner…;)
Om ni kikar in och ser detta sköna damer, så ta gärna mina Awards till er som en  komplimang och känn inga ”förpliktelser”!:)
KRAM
.

Rekommenderade inlägg