JAG LJUGER SÅÅ BRA!

.

Tjingeling!
Hur mår ni sweeties?? Här har det varit full rulle sen imorse! Jag var nämligen del av en mycket ”listig plan” denna lördagsmorgon, vilken gick ut på att H skulle infinna sig kl 11.00 på IKEA för att bli kidnappad!!! (Detta var såklart en del av den svensexa som sker för H idag hihi)

Jag – en mycket trovärdig lögnerska och mina (halvt synliga:) skatter på Ikea idag! (Bea har en jättebra sak, som hon verkligen gillar, fastsatt på sin MB Swift. Den är  batteridriven och har ratt, tutor, blinkers, speglar och kommer från Bellino).  
Fotograf: Flisan! 
Kidnappning pågår!!! (H:s närmsta vänner hade lagt sig i varsin säng inne på sovavdelningen för att överaska honom när vi passerade. Vilket blev hur lyckat som helst, då H inte anade någonting utan trodde att vi bara skulle dit och köpa barnmöbler hihi. Såå kul det var att luras!!)
Dagens glada Flisan gungar på Ikea klädd i tröja från Pop, jeans Rabalder och stövlar Viking.
Flisan och jag ”loungar” i Ikeas nya serie utemöbler!
Kidnappningen blev som sagt hellyckad och just nu befinner sig min blivande man högt uppe i luften någonstans utanför Uppsala. (Hoppas att du får en helt underbart rolig dag med dina vänner, full av glädje och skratt!:)
.

Rekommenderade inlägg