NEDRÄKNING PÅGÅR!

.

Dagens BabyB – pigg och nöjd leker hon med sin speldosa klädd i rutig klänning från Lindex och tights H&M.
Tjingeling på er finingar!
Idag är det bara 4 dagar kvar till bröllopet och jag checkade precis yr.no för att kolla vädret! Gissa vad det blir för väder då  på vår stora dag??? 4 grader och regn!!! Vilken sablans otur eller hur!? Blir liksom inte riiktigt som jag har tänkt mig med vårsol i ansiktet när vi kommer ut på kyrkbacken. Nej fram med paraplyer och kappor liksom. Tur att jag har min Juicy Couture fuskis som jag beställde för några månader sen ”uti-fall-att”, den kommer tydligen att behövas. Suck..

Vad bekymrar vädret när man är 1 år? När det finns värmeljus. Värmeljus är nämligen just nu det festligaste som Bea vet i världen 🙂
Vad har mamma sagt om det där? Aj-aj-aj-aj!

 Jag berättade ju att jag var hos frisören och inte blev nöjd. Några har säkert förstått att jag gjorde extensions, men tyvärr så stämde de jag då fick isatta inte riktigt med ”min färg” och såg fel ut. Men igår blev det fixat.( Häftigt att jag och BabyB faktiskt har lika tjockt hår nu haha!:)

Ja, det finns ju inte direkt något att göra åt vädrets makter men jag tänker då inte låta ett par skyfall förstöra glädjen! Nej,nej,nej lördag ska verkligen bli en happy dag!
Nu – tvättstugan!
Ha en riktigt bra tisdag alla ni underbara!
.

Rekommenderade inlägg