FANTOME & ALEXA & PARIS

.

Supercoola klockan Fantome från Innermoste från var en av alla fina bröllopspresenter. (Perfekt med ännu en klocka till en tidsdyslektiker som jag!:) Denna skönhet pryder just nu spiselkransen på vår öppna spis i vardagsrummet.
Välkommen Kristihimmelsfärd!
Idag är det ju helg men det innebär ingen rast och ro för mig!;) Har en hel del ”to dos” idag för imorgon kl 6.20 sharp går planet till Paris! Måste nämligenhinna  uppsöka några affärer för små inköp till vår honeymoon som börjar på måndag, då planet till Västindien lyfter. (Jag som verkligen hatar att flyga, hur ska detta gå?? Med askmoln och annat som hotar, usch usch usch…)

Nya älsklingen Alexa med en del av mitt survivalkitt för bröllopet. (Fick ett så sött sådant av frisören som innehöll bla hårnålar, hårspray, alvedon etc) och mitt bröllopsläppglans Instant Light från Clarins + trotjänaren Juicy Tube Lancome. (Jag är som läppstiftstokiga Maria Montazami när det gäller läppglans haha)

Imorgon bär det av till världens vackraste stad – Paris! Min bror gifter sig med sin kärlek så det blir återigen härlig bröllopsyra för oss!:)

Jag önskar er en helt fantastisk helg och vill även skriva att jag är så glad i er alla vackra bloggisar där ute!

KÄRLEK

P

Rekommenderade inlägg