MIN BRUDIGA STIL

.

Vi – ett bröllopspar!!! Här i vår svit på hotel Diplomat. Min brudklänning var gjord av tunt plisserat creméfärgat silke med  detaljer som tex taggiga kanter på banden över axlarna och är inhandlad hos Maruschka de Margot, Stockholm. Snyggingen H:s kostym: en Oscar Jacobsen.
Hej Godingar!

Snart har en hel månad gått (den 8:e) sen bröllopet och det är ju inte riktigt klokt! Känns som det var typ igår vi gick in tillsammans, vääldigt förväntansfulla, i Hedvig Eleonora Kyrka i Stockholm. En helt obeskrivligt underbar dag!
Visar här några bilder som vår duktiga fotograf Diana Westöö tog den dagen!  (Vet att det är några som frågat om lite info om mina ”bruddetaljer” så jag bjuder på det också!:)

.

Mina hööga guldheels från Oscar de la Renta (som faktiskt var hur enkla som helst att gå i)!

Brudtemat var: elegant, sparsmakad gudinnestil med gulddetaljer! Brudklänningen hade en rak siluett med gudinneskärning och i håret hade jag ett diadem och i öronen hängen med guldiga löv (tänk er lite ”lagerkransfeeling”). Smyckena kommer från underbara Nest pretty things, som verkligen expresslevererade dessa godsaker i ilfart åt mig från San Fransisco. (Thank You!)

Brudbuketten med olika sorters cremefärgade rosor, vackra sidenband och strutsfjädrar, i lite stökig vintagestil. var gjord av Madelin Downey och guldarmbandet  lånade jag av mamma!(Något lånat, något blått osv:)

Finaste näbbarna framme på altarringen! Trulle håller våra ringar så fint och Flisan har en liten näbbbukett i samma stil som min stora.
Lyckligaste bruden ever! Puss på dig min älskade man🙂
(Fuskpälsjacka: Juicy Couture)
 

Japp, det både tokregnade och blåste på vår bröllopsdag!! Detta kan då ses vara tecken på ett långt lyckligt äktenskap, har jag nyligen lärt mig. Vilken tur vi hade va!?:) Cremefärgat paraply från Lisbeth Dahl.

Min make up och ganska enkla håruppättning fixades hos Corinne and Friends, Sturegallerian.

Nu väntar en härlig lördagsbrunch på mig!

Vi ses!

Psst, Bea mår så mycket bättre idag, däremot börjar jag känna mig inte heelt hundra. Men tusen ggr hellre det än att de små är dåliga!

Rekommenderade inlägg