GOD KVÄLL FRÅN MIN TRÄDGÅRD

.

I vår trädgård just nu: Glada skatter, ”leftovers”, solsken, saft och gott rött!.

G
God Kväll Alla!
Åh, vilken skönt solig dag vi har haft igen!!! Njuter just nu solens sista strålar när jag sitter ute i trädgården med min lilla lap och surfar runt på alla fina bloggar som inspirerar mig. Just för denna härliga inspiration ni bloggerskor ger mig, så kommer ett idag ett stort tack till: Melanami (för att du har så otroligt fina dagens), Anna-Stina (för att du gör alla så glada med din härliga feelgoodblogg), It´s a House + My home + Jannice (för ni har så fina inredningsbloggar med blandning av nytt och gammalt som aldrig blir ”för sött”- me like!), Katta + Josefine + Hanna + Sanna (för att ni skriver så härligt om era skatter och mammalivet!)
I rabatterna just nu – inget ogräs! (Jag har varit flitig idag minsann:)

I hammocken för en stund sedan: mina älskade tjejer njuter av sommaren!

Rabatterna på framsidan med bästa marktäckaren –myskmadra! (Ett tips! För två år sen var dessa rabatter heelt tomma!)
Lilla sittplatsen på framsidan i sköna kvällssolen.

Nu ska jag gå in för snart blir det romantisk komedi – Kärlek på menyn på 3:an. (Älskar verkligen ”lite corny” romantiska komedier! )

Vi ses imorgon!

.

Rekommenderade inlägg