ABSOLUTELY DEJLIGT

.,.
.

När vi kommer hem ska vi äntligen ta tag i  vår balkong(eller det är väl mer en terass. Den är hur som helst ca 40 kvm stor och helt ”opiffad”:) Golvet blir antingen grått eller vitt, räcket ska också målas vitt och vi ska försöka hitta lämpliga utemöbler. Uteplatsen ovan är riktigt mysig tycker jag. Så här skulle jag också vilja ha!
.
Välkommen Midsommarveckan!!!
På fredag är det ju härlig midsommarhelg och väderprognosen såg ju igår vääldigt lovande ut för bla Gotland! Uppemot 23 sköna grader och en stoor sol över ön. Idag visar prognosen något heelt annat… Nämligen kall nordlig vind, tokmulet och ca 14 grader. Whyyyy??:(

Vi får väl ta och mysa inne i sådana fall med massa god midsommarmat, goa små midsommarbarn och ett stoort fat med nybakta Rutebullar! (Det hinner säkert ändra sig till fint igen, det är ju några dagar kvar faktiskt;)

Idag bjuder jag på lite pics från ännu en underbar dansk pärla nämligen ett fint litet sommarhus på Nordsjälland. (Såg att det var en bloggis som önskade en flik med mina danska ”drömhem”. Bra idé, det kommer!:) 

Råfint skåp (sånt skulle jag också vilja ha hemma) tjusigt golv och en riktigt läcker lampa med busiga skärmar i olika färger!

Chaaarmant blandning av gammalt och nytt i köket!:)

Snygg bild med några av mina favvoblommor dvs vita ranunkler.
Mycket enkelt och mycket snyggt sommarkök.
Bild från allrummet som rymmer både köksdel, vardagsrum och sovdel. Sängens gavel ser man bakom skänken till höger. Läckert.
Såna marockanska bord vill jag också ha på vår terass! Har sett liknande på Nordik men frågan är; rostar de inte när de regnar? Någon bloggis som vet?

Naturen på Nordsjälland påminner mycket om naturen här på Gotland.
.
Heeelt okej ställe att vakna på, I guess
Läckra marockanska detaljer är snyggt mot allt det ljusa!
I en liten liten härlig dansk sommarstuga…
….bor en liten liten härlig dansk skatt….
….tillsammans med sin lika härliga danska mamma!:)
Alla bilder: Bo Bedre
Svaren till alla era frågor (så kul att ni är så nyfikna:) i gårdagens ”lilla frågestund” ska jag ta tag i lite senare idag. Nu – löpning!
Njut nu dagen vänner!
.

Rekommenderade inlägg