FLER FRÅGOR & SVAR

.

Kvällens skatter i gästsängen på övervåningen! (Beas och Flisan har likadana sommarklänningar från Mexx.)

Godkväll!

Först och främst; Tack så jättemycket för alla gulliga häslningar ni lämnar!!!
Här kommer svaren på era frågor:  

Gotlandstips vill några av er ha och jag har skrivit ner några favoriter längre ner under fliken Frågor &  Svar här!
Angående arbete och utbildning och framtidsplaner så har jag också skrivit om det längre ner under fliken Frågor & Svar här!
Fick en fråga angående städningen hemma. Vi har inte städhjälp för tillfället. Att städa är ett nödvändigt ont men jag älskar verkligen att ha rent och fint hemma, så då är det ju bara att ”do it”! Braiga nya rengöringsmedel som doftar gott är ett måste och belöningen av städandet är ju den riktigt sköna känslan av ett riktigt RENT HEM!:) Men mitt bästa städtips, om man vill ha ett ”prydligt hem” är att plocka plocka plocka så att inte alla saker ligger framme och försöka lära barnen att också plocka undan när de lekt klart. Sen är ett annat tips att slänga ner allt ”stök” i lådor, skåp och källare så man slipper se det!;) Det gör jag ofta och det är en av mina mindre bra sidor som någon annan bloggis undrade om(ja, jag har fler Tex är jag även grav ”tidsdyslektiker”!)
Zinkkrukorna i trädgården kommer från lite olika ställen. Ett par har jag köpt på Blomsterlandet och en annan på en lokal blomaffär som inte finns längre.
Var jag är uppväxt? Jag är född i Stockholm och bodde där fram till att jag var 5 år. Efter det flyttade mina föräldrar till ”Småstaden” och det är där jag fortfarande bor. (Men jag har även bott i Sälen ett par säsonger, i Stockholm igen och en vända i Göteborg:)
Ja jag har varit gift tidigare.
Bebisfrågor! Jag tror nog att det är bra med bebisar nu faktiskt. Jag har fått tre underbara skatter och är så otoligt tacksam över det. Så nej, det är inte fler bebisar på gång här!
Min H och jag träffades på en nattklubb 2006.
Nej, det är inte så varmt här på ön just nu men soooligt!
Daniels tal var otroligt fint och känslosamt framfört och mycket välskrivet.
När det gäller H, mig och min exman så är det väldigt privat. Men vi har inga olösta konflikter. (önskar dig som frågar mycket styrka i din egen separation, jobbigt jobbigt)
Färger på golv och väggar hemma? På väggarna är det en ”obruten vit färg” från Bygg Max som dock faktiskt är lite lite bruten. Billig, lagom och mycket bra! (Har inget färgnr på den) På golvet på övervåningen har vi obruten vit vattenbaserad golvfärg och på nedervåningen har vi vit hårdvax på den gamla ursprungliga ekparketten. 
Fråga angående vigselringarna: Den princesslipade diamanten är 0.60 ct och den briljantslipade 1.00 ct. Båda är TW och VVS.
Vilken bil jag kör? Jag kör den vanliga familjebilen Audi A6 Avant!
Nej jag är inte direkt orolig att låna bilder från stora dagstidningar, företag och magasin. Kopieringen av deras bilder är ju enorm och bilderna känns lite som ”allmänt gods”. Däremot skulle jag inte göra det utan att skriva källan om jag lånar av tex mindre företag, fotografer och andra bloggar.
Fjärilstavlorna kommer från Hagedornhagen.
Skönhetsprodukter? Dermalogicakrämerna är ju bäst! Sen har jag en rengöring från Dr Brandt just nu som också är grym.
När det gäller trädgården hemma och våra rabatter, blommor och uppbyggnaden så tror jag att jag tar allt det i ett separat inlägg senare för det blir ett så låångt svar!
Vad jag har haft för stil i mina tidigare hem? Kolla under flikarna ”Reportage” och ”Bilder från förr” så får ni se!:)
Jag är 1.69 cm lång!(eller kort kanske hihi)
Bordsskivorna som finns här på Gotland är av betong.
Gotlandhuset som vi bor i nu hade inte mamma och pappa när jag var liten. Däremot har de ett till hus på södra Gotland, som vi bodde i på somrarna när jag var liten tjej. Huset där vi är nu är gammalt och renoverades och byggdes till när det köptes. Av vindkraftverken hör man absolut ingenting.
Vad jag äter? Just nu kör jag ingen GIdiet då det är semester nu vilket innebär mycket fika, glass och godsaker! Så allt är svaret!:)
Vad vi gör resten av sommaren? Vi är på Gotland i några omgångar och tar nog också en sväng till underbara Österlen!
Vi har inte vaccinerat oss mot otäcka fästingar. (Hjälp!:S)
Jag tränar just nu bara löpning och love it!
Färgen på köksbordet? Halvblank Servalac från Alcro i färgen Pekingsvart.
Hej Lilla! Ja jag har tittat in hos dig raring:) Philia är grekiska och betyder ungefär ”kärlek och vänskap”!
Färgnumret på panelen i köket och hallen i huset på Gotland har jag tyvärr inte:(
Rengöringsmedlet Steelcare kommer från Hygienteknik och är super på allt rostfritt!
I Ateljen, som är ganska nybyggd, skapas för tillfället inget alls!:)
Om jag varit i Norge någon gång? Jajamen! I Oslo, Trysil och vackra Stryn.
Taccialampan som mamma och pappa har är köpt på Nordiska Galleriet i Stockholm.
Var Gotlandhuset ligger på Ön? Någonstans mellan Slite och Furillen…
Hammocken vi har hemma köptes på Plantagen och kommer från Hillerstorp. Gungan kommer från Toys R Us
Min Alexaväska (som jag ääälskar:) från Mulberry är en Buffalo Oak Oversized!
Min necessär och sminkväska kommer från Make up Store.
Om H tycker jag lägger för mycket pengar och tid på inredning? Nope, isåfall skulle jag inte göra det.
Om jag skulle lägga lite extra pengar på bara en enda inredningspryl i hemmet? En skön snygg kvalitetssoffa som håller länge tror jag!
Favoritmat, dryck och godis? Äälskar skaldjur och helst med ett gott glas Chardonnay till och efter det; riktigt goda chokladpraliner, gärna med nougat!
Vad kul att ni är så nyfikna! Hoppas ni är nöjda med svaren nu:)
Två systrar och ett, tydligen ganska gott, digipass!:)
Här blir det nu deckare på tv och Reisenkolor…
Vi ses imorgon!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg