KLÄNNING TILL MIDSOMMAR

.
.

Ljuvliga Branting!
Heej Torsdag!
Åh vad det känns härligt efter morgonens löpning! Så där skönt trött i kroppen är jag nu men pigg i huvudet🙂 Idag ska jag åter åka till Visby, för att spana i Brantingbutiken vid Stora Torget (Brantingkläderna görs ju här på ön!) Har faktiskt ingen tidigare erfarenhet av Branting men efter att kikat på dessa bilder så verkar ju dessa klänningar bara vara heelt lovely! Verkligen superläcker design. Behöver ju faktiskt en klänning till imorgon ,det är ju midsommarafton. Så vi får se om jag hittar någon som passar(och så får jag se om de är lika otroligt fina IRL😉 
.

Är riktigt sugen på denna ljuvligt ljusblå att ha till mina bruna boots. (En ”bondvariant” av prinsessan Madeleines vackra ljusblå som hon hade i lördags!:)
Önskar dig en solig & glad dag!

.
.

.

Rekommenderade inlägg