BLING BLING

.
.
.

Kolla vilken maffig klocka jag fick i present för att jag har gift mig! Tusen Tack bästa Creative Lounge Love It!!! Superglittrig och fin Oxxo klocka som kommer bli ett riktigt festligt alternativ till min vanliga Tag Heur.
Hej Söndagkväll!
Hur har ni det i den helt fantastiska nästan tropiska hettan!? Här i Småstaden har jag verkligen  njutit av värmen och varit ute precis hela dagen. Solat, myst, läst deckare i skuggan och sprungit med Bea i vattenspridaren…
Min nya tjusiga och mycket girlie klocka!
 Tänkte visa er den glittriga ”Body Blingen” jag har på mig ikväll! Jag skrev ju om den tidigare i våras, som kanske några av er kommer ihåg. Krämen är verkligen jätte jättefin, superdryg och lystern blir helt otrolig, speciellt nu när jag är lite solbränd. Smörjer jag in benen ser det nästan ut som jag har en tunn tunn strumpbyxa på pga glittret! En kräm jag verkligen rekommenderar till den som också vill bli lite ”blingad” ibland;)
Scott Barnes Body Bling finns att klicka hem hos Vivamondo.se
Dagens Beabus lånade och satte på sig Flisans diadem i morse! När jag skulle ta kort på henne hämtade hon sin egna lilla Barbiekamera och skulle ta kort på mig samtidigt (med tungan rätt i mun)! Isn´t that cute!:)
Nu ska jag marinera kött till kvällens grillning ( med olja, salt, citron, peppar, soja och rosmarin).
Ha en fin kväll!
Psst, hörde precis den här ljuvliga sommarlåten från tv:n, som visar reprisen på Allsången nu. Är den inte för underbar? Den gör i alla fall mig såå glad!:)
.

Rekommenderade inlägg