PUSS PÅ ER

.
.

för alla vänliga, rara och fina kommentarer om vårt bröllop! Jag blir både glad och rörd över att det finns så mycket snälla girls där ute i cyber som trillar in här och lämnar alla dessa gulliga hälsningar!!! Puss på er allihopa🙂
.
Bjuder på detta sockersöta bröllopsklipp ikväll. Kärlek är verkligen det finaste och absolut största som finns! Jag lyckönskar alla er som planerar era bröllop just nu, ni har verkligen något helt magiskt som väntar er…
Mitt lilla minneskort till kameran är tyvärr och väldigt mystiskt heelt försvunnet och jag har alltså inte kunnat ta några pics vare sig idag eller igår.  Kan det vara en liten Beabus månne som har stoppat det typ i dvd:n eller något??? Ja,ja helt borta är det och imorgon går jag minsann ner på stan och köper jag mig ett nytt!:)
Nu ska jag strax krypa i säng och läsa i nya Sköna Hem, är en riktigt riktigt trött ikväll..Gäääsp….
Sussa så gott alla!
Psst, jag har sett att några av er önskar fler inlägg om inredning och till er kan jag bara säga; det kommer jag lovar!:).

.

Rekommenderade inlägg