ETT AEGTE SOMMARPARADIS

.

.

V
Välkommen till ännu en dansk sommarstuga! Bilder: Boligmagasinet
.
Heeej Torsdag!
Mår ni bra allihopa?:) Här är det superbra men ”något stressigt”…
Vi ska ju åka tillbaka till ön, men får bara plats på Gotlandsbåten som går imorgon, vilket inte är heelt hundra. Skatterna är nämligen med sin pappa i Stockholmsskärgård just nu och jag får inte tag på dem för att bestämma tiden för byte imorgon pga dålig täckning!  Åh, håll tummarna att vi kommer iväg med denna båt, annars får vi vänta en heel vecka till!  (Vi har byte på fredagar men det är ju så knasigt att vi inte har bestämt exakt på vilket klockslag!)
Bjuder er på svala pics från en dansk(så klart 😉 liten söt sommarstuga som ligger på Nordjylland idag, för att tänka på något annat
ett litet tag. Visst ser den cosy ut?? Jag blir iallafall sugen på att sjunka ner i soffan nedan med ett glas iskall ”lemonaaade” i handen:)
Riktig äkta skön sommarstugefeeling!
Myyysigt! Det är så fint med turkosa accenter i barnrum…
Enkel matplats med ännu mer turkosa detaljer som pricken över i!
Japp, här sover man nog underbart skönt! (Fast jag skulle nog ta bort spegeln från den där kanten, för uj vad jobbigt om den faller ner över en när man sover!!!:S)

Litet enkelt gulligt sommarkök!

Riktigt läckert med sån här svart liggande panel, som man ofta ser i just Danmark. Om stugan varit typiskt svensk faluröd istället, så hade ju stilen blivit en heelt annan eller hur!?
Nu ska jag fortsätta ringa och sen blir det en lång powerwalk i skogen! 
Senare ikväll – middag på restaurang med söta vänninorna! Ska bli såå kul!!!
Njut dagen alla!

Rekommenderade inlägg