TISDAGENS TVÅ TIPS


.
.

Söta lilla klänningen!
Tjingeling!
Denna soliga tisdag tillbringas på stranden, varvat med små turer upp till huset för att tex äta en glass, hämta en bok eller dricka lite saft. Är just nu uppe en snabbis bara för att tipsa om två riktigt bra köp jag gjorde förra veckan!:)
Tips nr uno: Lilla blanka fodrade klänningen med volanger på översta bilden. Kommer från HM, kostar nästan ingenting och är såå söt! Visar lagom mycket av allt och ett riktigt kap tycker jag. (Hade den på tjejmiddagen i torsdags och trivdes såå bra i den) Skärpet, som inte är i konstläder, hör egentligen inte till men kommer även det från HM. Klänningen finns även i svart men denna pudriga är ju så mycket mer sommar!
Tips nr duo: En ”life-saver” för oss småbarnsmammor som inte direkt får sova vår ”skönhetssömn” alla nätter. Detta är den andra tuben med Hylexin ögonkräm jag beställt och den är verkligen jättebra  mot mörka ringar och trötta ögon. Stimulerar tydligen blodflödet på något sätt. Kostar 493 kr så den är lite dyr men dock riktigt dryg! Finns hos Vivamondo.
Superduper krämen mot trötta ögon!
Är det någon annan förresten, som har ett tips om någon riktigt bra skönhetsprodukt eller ”husmorsknep” som ni vill berätta om? Dela gärna med dig!!! Det är så himla bra att höra om några av alla dessa skönhetsprodukter som finns att tillgå verkligen funkar IRL!:)
Nu – back to the beach!:)
VI SES!
..

Rekommenderade inlägg