BRÖLLOPSYRA

Härligt moodboard i dova färger från Snippet and Ink, en sida där man kan hitta mycket fin inspiration om man är i bröllopsplaneringstider.
Hello ”not so sunny” Sunday!
Helt crazy väder har vi haft här på Gotland! Inatt åskade det så där ”skräckfilmsaktigt” dvs blixtar som lyste upp hela rummet oavbrutet, full storm och ett ständigt muller i kombo med regn som verkligen forsade ner för rutorna. Jag tänkte på alla de stackare som då campade eller satt i en segelbåt här på ön i natt, kan inte ha varit kul
Apropå bröllopsinspiration förresten – det har ju varit hela två ”kändisbröllop” denna helg! Två föredetta såpastjärnor, Emma Andersson och Linda Rosing, har gift sig under stor mediabevakning i Mölle och Djursholm. Den ena bruden var verkligen så smakfull och vacker som en saga tycker jag… Men alla brudar är ju fantastiska eller hur!?
Nygifta och lyckliga  – Emma Zetterberg och Linda Thelenius  med sina numera äkta makar! Foto: Aftonbladet och Chic.
Det är snart tre månader sen H och jag gifte oss…Galet galet vad tiden går fort! Kan sakna lite att inte längre frossa i allt bröllopsfix. Planeringen var ju såå rolig!
Nu ska jag ta ut en färdig gratäng ur ugnen. Det blir fläskfile med ett täcke av kantareller och chevreost till lunch. (Det doftar ljuvligt från köket så det verkar lovande detta!:)
Ha en skööön Söndag!
.
.

Rekommenderade inlägg