LITE PICS FRÅN HUSET IDAG

..
..

Ur denna ubersnygga Tivoli Audio Pal Moonlight Grey som står i vardagsrummet har jag lyssnat på det braiga programmet Sommar med Andreas Lundstedt (som faktiskt friade till sin pojkvän i direktsändning) nu idag.
Tjaba tjena hallååå!
Här på ön lyser solen med sin frånvaro idag och lilla stackars Beabus har kräkts ett par ggr på förmiddagen, så vi har en riktig slappar-innedag. Fast jag var ute och tog en riktig skön promenad tiidigt imorse runt udden och klättrade bland raukar och hällar i blåsten alldeles själv och det var faktiskt bara så härligt! Älskar naturen och havet här på Gotland, det är så otroligt vackert och gör mig så glad!:)

Liten krasslig Bea:( Hon har kräkts några ggr här nere och det gör mig som mamma bekymrad…vad kan det bero på

På en vanliga Hemnesbyrå i köket ligger det en kalkstensskiva som toppskiva istället – simsalabim så mycket finare den blev! Faten och skålarna som står på är gjorda av de duktiga keramikerna Kina Björklund och Ingela Karlsson. Ser ni förresten den lilla lilla tavlan med den lilla lilla ”röda lappen”??? Den fick vi 1981, när jag och min lilla hippiemamma gick fredmarschen här på Gotland! (jag var bara nio år och tyckte det var jättejättespännande:)

Här vid köksbordet har vi ätit grillad lax med mumsig zuccinigratäng till lunch idag och spelat Svarte Petter typ 100 ggr med skatterna!:) Lampan är en klassisk Ph-lampa och ljusstakarna av Tove Adman kommer från Norrgavel. Fat: Ingela Karlsson

Ännu en snygg Tivoli Audio står i köket. Denna heter Model One och ur den spelas det just nu denna sköna låt som jag vill tillägna G som skrev en kommentar som berörde mig mycket igår. (Tänker på dig ”G” – Ha en riktigt trevlig kväll på teatern nu!)
Nu vankas det tydligen något form av sällskapsspel här vid köksbordet igen!
Ha en fin onsdagseftermiddag alla!
.

Rekommenderade inlägg