STORHANDLAT

.

En kvällens: topp Sisters, chinos Tommy Hilfiger, skor Lacoste och väska Mulberry. (Obs den alldeles nyrensade och trimmade gräsmattan i bakgrunden för ojojoj vad jag ”slet med den” igår…)

Godkväll kära bloggisar!
Puh, kom hem för en stund sen efter att ha varit och storhandlat. Det var verkligen maaassor med folk i affären, men det är ju nästan alltid på Ica Maxi när jag är där! Spelar ingen roll om man kommer dit tex en lördagskväll vid 21-tiden, fullt ändå. Konstigt konstigt.
Hur som helst så blev det inhandlat en massa mumsig lchf mat ikväll, för från och med imorgon kör jag återigen min favvodiet! Det har ju verkligen varit lite si och så med just kolhydratintaget i sommar. Svårt att låta bli dessa när det finns så mycket otroligt goda bullar som på ex Gotland:) Jag ska dock bara köra lchf i ett par veckor för att ta bort det värsta kolhydratsuget, sen blir det GI i veckorna som vanligt. (Low carb high fat är ju en kost nästan helt utan kolhydrater)
Nu blir det dock en sista kolhydratchock i form av en stor härlig påse smågodis framför thrillern Perfect Stranger på tv3!:)

Jag önskar dig en mysig kväll och så småningom – en riktigt god natt!:)

.

Rekommenderade inlägg