LITE LILA

.
.

De härliga Bungalowkuddarna, från Flitiga Fredrika, har för tillfället flyttat in i vardagsrummet. Är ju riktigt svag för lila accenter just nu, men brukar ju så småningom tröttna på alla typer av färger!:)
God Kväll vänner!
Tusen Tack för era goa hälsningar idag! Nu vet jag ju liiite mer om mina besökare och det har varit jätteroligt att läsa kommentarerna och lära känna er också  lite grann:)

Visar lite bilder från det alldeles  nystädade fräscha vardagrummet ikväll, som ju har fått påhälsning av lite lovely lila tidigare idag!
En av de allra bästa sakerna med en egen trädgård är ju att man faktiskt bara kan gå ut och plocka sina egna snittblommor precis när man vill! Idag blev det, själklart, lite lila höstflox som fick följa med mig in:)
Ikväll har faktiskt solen tittat fram över Småstaden och vi satt ute och åt middag igen  – jättejättemysigt. Vad vi åt för lchfmat? Jo grillad kalvfilé med bearnaisesås (2,5 kolhydrater i den ) och till det machésallad med vitlöksfrästa kantareller. Nu blir det strax jordgubbar med lättvispad grädde till efterrätt! (Jajamensan – jag ääälskar att gå på diet!;)
Ha en fin kväll kära ni!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg