BESÖK I NYBYGGELAND

.

Vårt hus! Inte alls nytt utan en hela 80 år gammal pärla 🙂
Toodeloo!
Här har vi precis kommit hem och jag har idag en envis och jobbig huvudvärk som verkligen inte vill ge med sig. Det är så segt att inte känna sig helt tipptopp!

.Halloj!

Överhettad mamma igår och för oj vad varmt det var! Hela 26 grader hade vi. Uuunderbart.
Gårdagen var  supertrevlig med god mat, gott vin och bästa sällskapet!

Våra vänner bor i ett fint, alldeles nybyggt område vid en sjö och det är ju inte utan att jag blir lite sugen själv på ett eget sprillans nytt hus när jag är där! Tänk att få bestämma planlösning och utseendet på sitt hus helt från scratch och allt är alldeles nytt och fräscht. Då skulle jag bla önska: en separat barndel med sovrum, badrum och lek/spelrum. Ett luftigt föräldrasovrum med stora dörrar ut till trädgården och med badrum i anslutning till ett rymligt dressingroom. Stort kök mitt i huset. Vardagsrum, gärna ett trappsteg ner från köket…och en pool.. och en ateljé…

Ute på härlig kvällspromenad med Bea och vänner i Nybyggarlandet! Gårdagens: Ny söt blus från Odd Mollys höstkollektion, jeansshorts Miss Sixty och clogs Gul & Blå. (Är det förresten någon mer som vägrar ”blå förkräckligt ful studsmatta”!?! Är man månne en dålig mamma om man inte ställer upp en sån åt sina skatter? Alla andra verkar nästan ha en sån i sin villaträdgård och jag vill verkligen inte ha en sån på vår gräsmatta…)
Nu blir det ett stort glas vatten och vila på sängen någon timme, så att det kan bli mysig lördagskväll med en pigg mamma här sen!
Njut nu lördagskvällen vänner!
Psst, Stort tack för gårdagens frisyrtips snälla Ni! Några kommentarer fick mig verkligen att tänka om angående min hemmafärgning. Så nu blir det till att boka frissan bums på måndag!:)
.

Rekommenderade inlägg