SVAR KOMMER HÄR

..

 Fin bild med min favvofärg just nu..

Godkväll!
Puh, det var gaanska mycket frågor att gå igenom men här kommer det nu svar till er mina bloggvänner! Jag hoppas ni blir nöjda med dem nu!:)
Garnystantavlan i matsalen är en Roy Lichtenstein galleriaffisch som jag har köpt i en netbutik för några år sen. Minns dock inte v i l k e n tyvärr.
Angående mina 3 graviditeter…Åh det skulle verkligen kunna bli ett långt svar att berätta om dem! En heelt fantastisk resa. Men jag kan kortfattat berätta att ja jag mådde ordentligt illa i början med Trulle och Bea. Var riktigt riktigt supertrött de första månaderna med alla 3. Gick upp i genomsnitt 16 kg och hade inga jobbiga moment som foglossning eller ryggont. Cravings – inga direkta men riktigt hungrig jämt på slutetJ Bilder från graviditeterna kanske dyker upp i nåt inlägg så småningom, vem vet…
Utbildning, jobb och framtiden? Jag har ingen yrkesutbildning från högskolan men har läst kurser i bla litteraturvetenskap, konstvetenskap och ekonomi. Jag har tidigare jobbat med administrativa uppgifter i olika företag men har haft förmånen att kunnat vara hemma med mina små lääänge. Har älskat den här småbarnstiden men känner att jag nu vill göra ”något eget”. Har ett litet hemligt projekt på gång som ni kanske blir varse en dag!:)
Gällande vår barnvagn Urban Jungle Swift så är den liten, enkel, snygg, smidig och har utmärkta fjädrar! Vi köpte den när Bea var runt året för att vår kära Bugga började kännas lite liten. Finns ingen liggdel till den utan den är en ren sportig sittvagn för småbarn.
Två golvfrågor. Vår fiskbensparkett i ek är slipad och vaxad med vit hårdvax från Osmo. Rengörs bäst med såpa! Trägolven på övervåningen är slipade och målade med Alcros vatten baserade golvfärg.
Hallspegeln på Gotland. Mamma har köpt den och jag får inte tag på henne för att fråga var! Återkommer…
Taggtrådskronan i matsalen från Tove Adman är den stora varianten.
Angående mina barns pappors känslor och våra relationer – privat privat privat. Men jag kan berätta att Flisans och Trulles pappa är svensk för den som undrade det.
Almanackan i köket fick jag inspiration till att göra efter att jag sett något liknande i ett tidningsreportage från ett fint hem i Holland. Jag har alltså gjort den själv av en stor vit kartongskiva, utklippta kartongbokstäver, klämma från en pärm och lösa stora tjocka fotoboksark, linjal och filtpenna! Allt detta finns på bokhandeln.
Tvbänk? En vanlig enkel vit från Ikea men vi skulle också behöva en annan lösning, då den vi har känns för liten..
Fler barn? Är mycket mycket nöjd med som det är. Känner mig otroligt tacksam och lyckligt lottad över att ha fått de 3 små guldklimpar jag har nu.
Vänner? Jajamen, världens bästa! En av dem är bloggerskan ”På vår Udde Helena”.
Varför bröllopet i Stockholm? Vi letade restaurang och inte kyrka. Ville äta riktigt riktigt gott och lite ”lyxigt” och det gör man verkligen på Ulla Winbladh där vi hade vår mottagning. (Först hade vi faktiskt bokat på Grand Hotel men deras festvåning var tyvärr inte vad vi önskade)
Hur vårt område är? Faktiskt ganska ”pompöst”!J Nästan bara stoora gamla vackra villor på 4-700 kvm finns det här. Så vårt hus är väl det minsta med sina ”ynka 210”;) Väldigt lugnt, centralt, vackert, barnvänligt och idylliskt skulle jag vilja säga!
Kämpigt ”att hålla mig fräsch” som trebarsnmamma? Nej då, jag lägger inte ner så jättemycket tid på mitt utseende. Fräsch kan man ju hålla sig även om man har tio barn!:) Däremot är det både roligt och en skön känsla att vara i bra form! Kämpigt i början av tränandet och om man slarvat med den, men får man bara upp flåset så är det underbart att motionera! Ett mycket bra sätt att få egentid och ”rensa huvudet” på för en småbarnsmamma dessutomJ
Skiffergolvet i hallen behandlar vi inte alls just nu! Det kommer från Bauhaus och fogarna är mellangrå.
Norsk fråga angående mina löptigths…förstod tyvärr inte riktigt den. Hur som helst behöver jag nya själv så jag vill också ha tips!:)
Alla bilder jag tar ligger bara i datorn och samlar dammJ Borde bli bättre på att framkalla och göra riktiga album jag med!
Ljusslingorna här hemma har jag köpt i en butik i Småstaden som inte finns längre.
Bröd och kakburken i köket kommer från Bruka men är typ 8 år gamla.
Jag brukar inte köpa kläder till mig själv på Lindex eller Kappahl men gärna på HM!
Den vita väggfärgen vi harinne är ytterst lite bruten och kommer faktiskt från Bygg Max! Billig o c h snygg!
Inspiration till att inreda finner jag till största delen i fina inredningsmagasin!
Vi bor i Småstaden för att vi är uppväxta och har jobb, vänner och familj här!
Avundsjuka? Det finns ju alltid någon som har mer, bättre eller större. Sånt är livet för de allra flesta. En del kanske tycker vi ”är rika”, som bloggisen som ställde frågan skrev, men det är vi ju definitivt inte om man jämför med en del andra. Vi har det jättebra tillsammans och är lyckliga! Det är det viktigaste. Men att missunna andra att vara glada och nöjda med livet är bara så tråkigt tycker jag.
Vår Howardsoffa kommer från Mio och jag har inte behövt tvätta den linneklädseln. Skatterna är så duktiga och vet att de inte ska sitta där och tex äta glass. Det får de istället göra i Ikeasofforna och de överdragen tvättar jag minst en gång i månaden!
Om folk kommer fram till mig? Inte särskilt ofta alls. Kom gärna fram och säg Hej om vi möts!J
Fastna i surfandet på nätet? Åååh, jag kan verkligen också fastna ibland och då kan det lätt bli för mycket ”sitta med lapen i knät”.
Silverkulan i trädgården är köpt i en ”shabby-chicbutik” som heter Country House i Västerås.
Vårt kök är ganska stort men hur stort? Vet inte exakt. Vi har en till matsplats i matsalen.
Planlösningen kommer jag nog inte visa, tyvärr.
Till middagarna här hemma är det nästan aldrig  halvfabrikat och det är bara av den anledningen att vi inte tycker det är gott! Barnen gillar iofs köpköttbullar mycket bättre än mina hemmagjorda så det brukar de få iställetJ
Trulles Ramones tisha kommer från HM.
Jag har köpt min Lovekudde från Day Home på Mathilde i Stockholm för över 1 1/2 år sen
.
Ralph Laurens sjökortstapet kom aldrig upp i Trulles rum. Det blev så fint med råspontväggarna så det behövdes inget mer därJ
Day Home mattan i vardagsrummet har inte blivit blekt än. men jag tror inte de tunna gardinerna skärmar av solen så mycket faktiskt.
Fattigmanssilverljusstakarna kommer från lite olika ställen som jag inte riktigt minns var men de är inte från Day.
Gaah, nu måste jag ta ett break och mysa med lite thé i tvsoffan framför Livvakterna istället!!!
Resterande svar kommer imorgon! Hoppas det är ok!?
Ha en mysig kväll!KRAM
.

Rekommenderade inlägg