BLACK VS FUCHSIA

.
.

Här är den – min favorit från Mimous nya tapetkollektion! Den heter toile mesdames, en modern version av toile de jouy och är heelt underbar tycker jag! Svart är ju alltid snyggt och klassiskt och vi har ju nästan bara svarta accenter hos oss.
Bonsoir!
Japp, här är de ju mina nya favvisar! En i black pearl och en i fuchsia. Det bästa är att till dessa finfina tapeter finns det matchande supersnygga kuddar att slänga på sängen (den med texten är ju bara såå lovely!). Dessutom finns ju även samma mönster i tyg, om man vill tex ha en supersnygg likadan hissgardin till (som jag vill) Me like!
Tror ni inte att man blir glad av att ha denna färgklick hemma? (Ni ska komma ihåg att precis allt annat i sovrummet är vitt hos oss, från golv till tak) Den här tapeten påminner ju dessutom lite grann om Beas söta rosa ”kanintoile” som finns i rummet brevid! (Hihi, nu låter ju nästan som jag försvarar denna tokrosa tapet!:)
Så, söta rara goa, vad tycker Ni jag ska välja??? Blir såå glad om ni vill hjälpa mig med detta för jag kan verkligen inte bestämma mig!!!
.

Rekommenderade inlägg