DAGENS LILLA UTFLYKT

.
.

Mmm så mycket gott det fanns på vårt utflyktsmål idag, men det blev inget av detta för mig dock:(
Godkväll kära bloggisar!
Här hemma har jag precis lagt små skatter och nu är det soft skön stund i soffan med lilla lapen som gäller!:)
Lilla Beabus med ”snuttis” på Herrgårdsrunda!
 Idag hade vi en sån trevlig liten utflykt till en ståtlig herrgård här utanför Småstaden. Där fanns det både en butik med inredning (kanske inte direkt min smak men myysig ändå) och ett superhärligt café med helt underbara hembakta kakor och  ljuvliga räksmörgåsar. Synd bara att jag råkar köra en så stenhård kalorifattig diet på vardagarna…

 Jag och mina girls hittade senare lite annan typ av ”godsaker” på ett ställe utanför Småstaden. I en pytteliten ”butik” på en rar bondgård köpte vi bla superfin blomkål, persilja och broccoli och la för det några slantar i en mjölkkanna. Såå mysigt och såå genuint! (Några av er känner säkert igen min söta väninna ”På vår udde H” bakom persiljan!) Min dagens var: topp Odd Molly, kofta Hunky Dory, jeans Acne och stövar Hunter.
Nu ska jag återgå till underhållande Ja, vi elsker Hollywood på 5:an!
Ha en mysig kväll!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg