GÅRDAGENS


.

På väg till ett kul kalas på landet! Hihi, snacka om min klänning blev ett riktigt hastigt impulsköp igår! Sprang ner på Småsstaden i typ en kvart och fann denna mörkblåa söta sak på Vila för bara 249kr. (Boots Scorett och väska Alexa oversized Mulberry. Apropå Mulberry. Kolla in den här coola lilla filmen från senaste kampanjens ”photoshoot”. Den nya lila-rosa Alexan är superhäftig men man blir ju kanske nåågot ”låst” med just den färgen??)
Heeej Söndag!
Nu är vi hemma hos lilla Bea igen! Jag hade ju tänkt visa er lite pics från igår men den halvdåliga bilden ovan var allt som blev, innan kameran la av. (Så jag bjuder på en riktigt snygg min idag;) Hade ju liksom glömt att ladda batteriet innan vi åkte…
Födelsedagsfesten vi var på var hur som helst riktigt trevlig och vi kom i säng seent. Gäääsp. Så det var såå skönt att få en riktigt lång sovmorgon på hotell i morse! Det är ju sån ”lyx” för en småbarnsmamma numera, att få ligga och dra sig ”ända” till kl 10.00..
.
Nu känner jag mig dock ganska så risig här🙁 Fryser som bara den och har ont i halsen, brrr, så nu blir det blir skönaste mysdressen på och sen krypa upp i soffan med tjocka täcket och en stor kopp honungsthé!  
Ha en mysig Söndags eftermiddag så ses vi senare!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg