HURRA FÖR VECKANS BÄSTA DAG

Åhh, det är säkert såå smaskigt med körbärs och plommonsmulpaj! I vår trädgård så dingnar verkligen plommonträdet av frukt just nu och jag är så sugen på att göra något gott av några av dessa ida.! På Tartlette (där jag fann denna underbara bild) finns ett recept som verkar lovande men då behöver jag hitta körsbär också… Det kanske någon av er söta bloggisar har något bra och gott (och liite enklare) plommontips??
Godmorgon alla Solstrålar!!!
.
Men jisses vad dagarna går fort; idag är det ju faktiskt veckans bästa dag igen! Jiiiippie🙂 Just nu dansar Bea för fullt till denna sköna dansmusik här hemma i köket så jag tror nog hon också känner på sig att det snart är helg
Jag har ju lovat att jag ska dra vinnaren i min och Creative Lounges lilla tävling idag och det ska jag göra lite senare , så hålla ögonen öppna alla tävlande tjejerSuperroligt att ni är så fantastiskt många, 844 st, som vill vinna och jag önskar så klart att jag hade lika många klockor att dela ut till er alla.

Superbusiga Beabus är på sitt allra bästa humör denna septemberfredag!  Söta tunikan kommer från Lindex och byxor från Pop
Finns det något gulligare än små skatter som ”dansar”??? (eller snarare trampar, hoppar, snurrar och viftar med sina små armar i total otakt;) Jag älskar att titta på när de gör det – helt oslagbar och underbar underhållning!:)
Nej nu fångar vi denna mysiga fredag, eller hur!?!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg