FRANKRIKELÄNGTAN & PYSSELFRÅGA

.

Jag tycker denna nya doft Parisienne från Yves Saint Laurent verkar spännande men hittade inte den när jag skulle prova doften här i Småstaden. Mamsen, papsen och lillbror med fästmö är just nu nere på vår gård i Normandie (lyllos dem) men när de far hem ska de (som vanligt;) få köpa med sig något från parfymeriet till mig tänkte jag!:) Är det någon söt bloggis som kanske kan ge en liten ”Parisienne-parfymrecension”? (Kampanjen med 36-åriga(!) snyggingen Kate Moss kan du om du vill kolla in här)
Bonjour!
Idag längtar jag något så otroligt efter Frankrike!!! Efter att laga massa god fransk mat och dricka gott vin som köpts nere i  ”vår by” och bara mysa. Åka den lilla biten till kusten och äte musslor och havskräftor..
Nåväl, ”dream on baby”, nu är jag här i Småstaden med en envis förkylning och en liten hostig Beabus istället! Eftersom det blir en ny lugn hemmadag, med sockorna på, så tänkte jag att jag skulle passa på och städa ur skatternas pysselskåp och sen fylla på med nya fräscha pennor,papper och pärlor osv. Känns som det verkligen behövs nu när det blivit höst och mer innetid. Flisan är ju extremt ”pysslig” av sig och älskar verkligen att sitta vid kökbordet och ”grejja”. Jag skulle faktiskt behöva lite nya tips på pyssel och då kan jag ju fråga er mina kära bloggisar! Vad tycker din/dina skatter om att göra? Finns det kanske något nytt roligt som vi inte testat kanske? Lämna gärna bra pysselförslag för barn!
Familjens gård i vackra Normandie! Här har jag spenderat måånga somrar🙂 Denna  hästgård lät min farfar bygga och tanken var att han och hans galopphästar skulle flytta in där. Men farfar, som var svensk, gick tyvärr bort strax innan bygget blev klart så han fick faktiskt aldrig själv njuta av att bo där på riktigt.
Nu ska jag sätta igång och laga lunch åt mig och Bea här. Idag blir det en mumsig omelett med bacon, bladspenat, lök och mozarellaost!
Vi ses!
KRAM

Rekommenderade inlägg