I FARTEN

..

.Hihi, ett kul så kallat ”quote”!  Denna diet kaanske funkar fram till 25 men definitivt inte när man är över 30…

Tjingeling nya oktobervecka!

Idag vaknade jag faktiskt med lite ångest! Har ju inte skrivit om träning på ett tag och det beror på att jag inte tränat på ett tag! Usch och fy vad jag känner mindre stark och har sämre flås efter 3-4 veckors uppehåll. Har ju varit småsjuk från och till och då hamnar man lätt i en dålig spiral… Måste skaffa nytt gymkort också för snart är det ju nästan bara inneträning som gäller och gymmet där jag har kort just nu är inte direkt så ”fresh” och inspirerande som jag skulle vilja att det var. (Är det förresten någon som bor i Småstaden och vill tipsa om vart man ska gå och gymma ? Något ställe där det är både snyggt, rent och bra så att man blir sugen på att komma tillbaka!?:)

Suddig bild tagen i morgonfarten!:) Vi är två friska girls idag -den ena i Chill Norway  och den andra i Lindex.
Hittade ett klipp med Jennifer Aniston i den kommande The Switch. Jag är ju som jag nämnt tidigare  svag för såna här amerikanska söta små komedier så den här kommer jag nog se till att se!:)
Ha en fin start på veckan!
SEE YA!:)
Psst, Tänkte bara upplysa er om att det blev ingen Söndagsstek igår, som jag planerade, utan det blev istället den delikata rätten  ”kokt korv med bröd” haha! Vi åt en så sen lunch igår, en smaskig gryta  med kyckling och svamp, och vi blev såå mätta så det fick bli som det blev med den Söndagsmiddagen:) Men nästa Söndag så…
Psst igen, Missa inte sista chansen att tävla
.
.

Rekommenderade inlägg