HALLÅ SÖNDAGSKVÄLL

.
.

Detta, mina kära bloggisar är vad jag bla sysslat med idag! Jag har skapat ett litet ”gotlandshörn” av soffan (som kommer från Levide på ”öjn”) och fårskinn (som så klart också kommer från ”öjn”:) i matsalen. Någor mer som är annorlunda med soffan? Japp, den har också blivit ”nearly black”!
Godkväll kära kära bloggisar!
Dumma dumma internet har strulat här på vår gata i Småstaden hela dagen idag. Jisses vad man är är hooked med datorer, när det känns såå konstigt att inte nätet fungerar helt plötsligt!:)
Nu fungerar det ju i alla fall igen och det är toppen så att jag kan skicka en hälsning till er! Här hemma har det inte varit en lungn stund idag kan jag berätta, med huset fullt av kompisar till skatterna, en superspeedad Beabus och en superwoman (nåväl;) som försöker måla möbler, baka bröd och tapetsera samtidigt!( Har gått så där kan jag säga;)
Tapetsering med härliga Zoffanytapeten pågår just nu  i gästrummet!  Tapeten har jag beställt hos duktiga, välsorterade Öbergs i Västerås och det gick verkligen superfort att få den. Ville ha den till helgen och det fick jag!( Tack snälla Öbergs!:) Sen är det bara tapetseringen av det andra sovrummet som är där uppe kvar – puh…
Wild west!:) Liten vild ”1-någontingåring” som red in i köket idag på sin gosiga häst och resväskan i högsta hugg!
Nu ska vi ha söndagsmys med thé och hembakt bröd här!
Ha en skön kväll!
KRAM
Psst, Såg ni ”Så mycket bättre” på 4:an igår? Visst var det ett jättemysigt program?! Jag blev verkligen positivt överraskad och tom Di Leva stod jag ut med… Kul med något nytt och annorlunda underhållningsprogram som dessutom har spelats in på Gotland – världens bästa ö!:)

.

Rekommenderade inlägg