SÖTT LITET & ROSA

.

Dagens krassliga Beabus är inte alls lika sprallig som hon brukar:( Sitter just nu och tittar stilla på Karlsson på taket i mysigaste barnklänningen i supermjuk plysch från fantastiska märket Chill Norway.
Tjingeling!
Tack för alla snälla för era kommentarer gällande förkylning, målning, tapetsering och fotograferingen och annat! Så glad jag är att jag har er!!!:) (Speciellt en sån här dag då vi är sjuka och inte gör så mycket mer än är ute på nätet och tittar på barnfilmer…)
Förkyld liten Beabus, som bara får vara inne idag, försöker i alla fall titta ut!

 Tråkigt tråkigt att tjata om förkylningen igen på en feelgood blogg men ja, läget kunde vara lite bättre idag om man säger så. Ligger just nu utslagen i soffan med ett huvud som fortfarande dunkar…. Segt!

Liite piggare blev jag ändå när jag kikade i brevlådan idag, för där fanns nämligen ett sött rosa paket från Creative Lounge! (Vad kan göra en lite gladare än små rosa paket?;) I det låg bla detta nya underbara armband från Humanity. Dessa armband är såå snygga och passar verkligen till allt. Min nya variant (jag har två andra sen tidigare) heter Double Bucked Bracelet och är i färgen Midnight.
Nu ska Bea sova sin förmiddagsnap och jag ska bara vila vila viiiiila….
Hoppas att er dag är mycket piggare än min kära bloggisar!
KRAM
.Psst, Jag blir jätteglad om ni delar med er av era braiga husmorstips, att ta till när man är så tokförkyld som jag är nu och vill bli frisk igen pronto!
.

Rekommenderade inlägg