NOVEMBERBEA

.

Beabus står och pratar med mig (ja pratar och pratar,hmmm, Bea har ju sitt alldeles egna lilla ”språk” som nästan bara hon förstår tror jag 😉  utanför hennes och Flisans söta lilla lekstuga tidigare idag!
Heeej November!
Hur känns det att November redan är här??? Jag tycker faktiskt att det känns riktigt bra och har  redan bokat ett julbord idag minsann:) Åh, jag älskar ju julen och precis allt som hör till. Snart är den ju här!:)
 Vi kommer bara vara hemma i år, som vi alltid är, i jul och köra absolut traditionsenligt. Suupermysigt….

.

Många varianter av dagens Bea!:) Idag lekte hon ute på vår höstiga gård i sin nya supersöta duvblå höstjacka från Benetton. (Tightsen kommer också därifrån, mössan från Reima och stövlar Viking). Är du förresten sugen på att tävla om att vinna nya barnkläder, så kan du göra det På vår Udde just nu!
Nu ska jag ta och gå ner en sväng i vår inte alls så speciellt ”glamourösa tvättstuga”! (Hur bara kan det bli såå mycket tvätt hela tiden??? Tvätt är nog mitt absolut ”värsta” hemmafix. Städa är ju en fröjd jämfört med ex strykning, eller vad tycker du?)
Vi ses!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg