FJÄRILAR ÖVERALLT

.
.

Jag tokgillar nästan allt med fjärilar och dessa små ljuvliga ”pappershållare” i glas från Cox and Cox skulle gärna få ”dekorera räkningshögen” på skrivbordet här hemma!;)
Gooodmorgon Onsdag!
Här regnar det i Småstaden och det är verkligen mörkt och suupergrått ute. Just nu kurar vi inne i soffan, jag och skatterna, framför mysiga Ronja Rövardotter. De har ju höstlov och jag har tänkt att vi ska hitta på något roligt senare idag.Vi får se vad det blir. Någon innomhusaktivitet av något slag, skulle jag gissa…

Morgonens Flisan med söt fjäril på rumpan! (Jumpsuit Chill Norway och Uggs från Babyshop). På väggen – insektets tavlor från Hagedornhagen. Jag har fått en del frågor om storlek och inramningen på just dessa. Fjärilstavlorna jag har är den största varianten och svarta ramar, som passar både de stora och de små, finns på Gallerix.
Min älskade Flisan!
Nu har jag lovat Trulle att han ska få göra chokladpudding helt själv….Spännande spännande att få smaka den sen!:)
Vi ses senare!
KRAM
P
.

Rekommenderade inlägg