ATT HA ETT KINASKÅP ELLER INTE – DET ÄR FRÅGAN

.
.

Just nu i matsalen – nytt skåp! Nyss stod ett vitt halvmånebord här, som förra veckan var svart… Älskar btw tavlan med skatterna. En riktig favvis som jag vann hos den söta söta bloggisen Jannice för ett år sen ungefär!

Toodelooo nya Novembervecka!
Ny vecka, nya möjligheter och nya små, men ack så viktiga, beslut!:)
Alldeles nyss knackade det på dörren här hemma och utanför stod två söta ”flyttgubbar” kånkades på mina föräldrars antika kinaskåp! Jag får det (om jag vill ha det) tydligen men frågan är: vill jag ha det? Det är en fint gammalt skåp inhandlat på NK för några år sen…. Känns ju lite ”Daystil” med såna här slitna asiatiska skåp och den stilen tokgillar jag ju….men det är ju ganska stort…och grön-beige-svart…Svårt! Hjälp mig, vad tycker du rara bloggis att jag ska göra? Är det en ”keeper” eller inte?
Flisan imorse i ny varm vinterjacka från Mini a Ture (köpt hos Babyshop) och nya vinterkängor från Ecco.
Nu ska jag gå till skolan och hämta mina stora små skatter! (Det var riktigt riktigt sugna på att gå dit imorse, efter att ha haft höstlov en vecka – kul:) Sen blir det en liten tripp till djuraffären!
Vi ses snart och till dess – ha det bäst!

KRAM

Psst, Filmen S.A.T.C 2 – jisses vilken besvikelse! Så där skulle de ju aldrig ha gjort filmen, den kändes ju mer som Austin Powers än skönt feelgood & ”girlie”!!!

Rekommenderade inlägg