BTC ORIGINAL I KÖKSTAKET

.

.
Hej på er fina bloggisar!

Måste åter igen tacka er alla för att ni är så många som skriver så mycket snällt här inne! TACK!!!
Idag har jag gjort en hel del fix och jag har bla hämtat ett efterlängtat paket. Efter att balanserat lite graciöst (hmmm nåväl) på ett ben så har vi en ny taklampa i köket! En del av er kanske kommer ihåg att jag beställde en BTC Original från fina nettbutiken Lundagård för en månad sen? Nu är den på plats i ”mitt lilla cuisine”!
Nu har jag en ”riktig industrilampa” efter klassisk fransk förlaga med världens finaste lite glittriga sken (och som är tillräckligt stor till vårt köksbord!:)
 (Är så glad att jag hittade BTC i finska Lundagårdbutiken. För det första så är de inte så lätta att hitta på nätet och för det andra så var de på Lundagård såå rara och serviceminded!)
Nu ska vi på Flisans dansavslutning – så kul!:)
Ha en mysig kväll i blåsten!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg

26 kommentarer till “BTC ORIGINAL I KÖKSTAKET

 1. Fin lampa! Såå snyggt kök ni har, förstår att ni vill vara där jämt. Jag älskar ockå mitt kök där sitter vi med och pysslar ofta just nu bakas det en hel del med ljuvliga dofter av pepperkakor och lussekatt. Ha en fin kväll själv sitter jag under filten och kurar och ser på favvo programmet.
  Kamilla

 2. Åhh, vad fint det blev!!!
  Älskar denna lampa, förstår att du är glad för den.

  Kika gärna in hos mig imorgon.
  Tävling på G… 😉

  Kram och godnatt,
  Sofie

 3. Ååååh, vilken fin lampa! Eller snygg? Eller tuff? Eller vad ska man kalla den?;)
  En sån där riktig ”vill-ha”-lampa, iallafall!

  Jättefint kök, förresten! Me like a lot!

  Ha det gott!

 4. Den passar ju helt perfekt där över ditt köksbord, superfin modell och bra storlek. Ohhh så fint och ”rätt” det blev men denna nya lampa!!! Ha en fin dag. Kraaam Paula

 5. Jättesnygga lampor BTC. Har sådan tur att vi har en butik i min hemstad som har flera av dessa lampor.. får bara öppna stora plånboken först…

  Terese

 6. Hej Petra! Vill veta och lära mig hur man tar fina bilder, tycker du har kanon fina bilder på din blogg. Sen vill jag även vet hur man lyckas att få ”rabatter” eller ”gratis” prylar hemskickade? Tips och råd hur man driver en lönande blogg vill jag ha. Önskar dig en fin dag.

 7. Hej en lite konstig fråga kanske men du har ju så bra stil på allt och du har ju visat upp nästan hela ditt hus på bloggen men du har aldrig visat upp din/dina bilar:) skulle bli glad om du gjorde det

 8. Jättefint! Jag vill också ha ett sånt kök, lyckas dock sällan ha s fint som du! Tycker att det lltid är disk eller annat som fyller mina bänkar! Maken är kock vilket underlättar många gånger men det tycks alltid finnas att göra när han varit i farten…

Comments are closed.