FRIDAY I´M IN LOVE

.

S     Så sött och så sant!:) (Fint quote från Bluquote)
God Fredagskväll bloggisar!
Har dagen varit bra söta ni? Här har det varit full rulle, med en liten Beabus som inte alls har varit på ”min sida” denna eftermiddag direkt. (Tänk att en så liten tjej har såå mycket vilja!)
Tidigare idag var jag på blomsterhandeln och nyss packade jag upp lila anemoner, minigran, vita snittamaryllisar och massor med rosa och vita hyacinter  och gjorde härligt fredagsfint här hemma🙂 Det börjar faktiskt tom dofta juligt i huset. Mmmm.
(Första flaskan julglögg blev faktiskt också inhandlad idag…och kryddiga pepparkakor….och ädelsost… och fikonmarmelad…. Glöggmys ikväll mao!:)

Lilla fröken attitude idag! My god, vad en pyreliten ”snart 2-åring” kan protestera. Ojojoj. (Är det månne någon annan liten mamma som känner igen sig???:)

På hallbyrån står nu jul-ljusstaken som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Den kommer precis som den i köket från Madame Stoltz. (Beas dagens: blus och manchesterjeans från Benetton)
Nu ska jag sätta igång med kvällsmaten här! Det blir färsk pasta med räkor och saffranssås. Yummie! (På stereon – Sarah Dawn Finer julskiva förstås:)
Jag önskar dig en riktigt mysig kväll!
KRAM
P
.

18 kommentarer till “FRIDAY I´M IN LOVE

 1. Hej!

  Kul att följa dig på bloggen! Du skriver att du beställt varor på Madam Stoltz, men där står det bara att webbshopen är öppen för medlemmar så hur går man då tillväga för att bli medlem?

  Ps: hur mycket brukar frakten gå på?

  Tusen tack på förhand!

 2. Vilken sötnos! Härligt med fredag och nu ska det mysas, med glögg och pepparkakor och god mat. Imorgon ska lite blommor inhandlas här också, hyacinter i massor! Ha en fin helg,
  kram!

 3. Glöggmys – härligt!
  Nyinköpta blommor – underbart!

  Och jo, jag känner allt igen det där med trotsande-jag-kan-själv-2-åringar! 😉 Och det blir bara värre med åren! Puh!
  (Därav namnet på bloggen…)

  Trevlig kväll och trevlig helg!

 4. Hei P!
  Har en liten jente på alder din B, og her er det helt det samme! Masse energi og vilje. Måtte det bare vare til de blir store og kan bruke det til noe fornuftig 🙂
  God helg til dere, herlig med advent og starten på julen.
  Magnhild

 5. förstår inte hur du kunde välja bort det vackra kinesiska skåpet (önskar min mor hade lika bra smak som din!), o ha en skraltig ikea-byrå i hallen.. men, smaken är som baken! ha det bra!

 6. Här har också pyntats i dag med blommor, krans på dörren och stjärnor i fönstren.
  Härligt med advent och glöggmys.
  Köpte idag en glögg till barnen som var med apelsin i, tror att de kan gilla den.De ska ju också få glöggmys förstås:-)
  Ha en mysig fredagskväll!

  Kram Kicki i Uppsala

 7. vad är det för mått på tavlan på dina barn som du har? om du inte vet exakt, vad är cirka måttet?

  jättefin tavla & barn 🙂

 8. Hej P
  Promenad imorse mmmmår bra!!!
  Har köpt Åhlens brun u sol vad tycker du om den?? jag själv blev glatt överraskad av den fin färg fin lyster.
  Köpte även Julskivan med Sarah D väldigt soft och lugn Julmusik man blir Julloj av den….
  Ha en mysig kväll!!

 9. Mysiga bilder från ert hem du visar upp, som alltid. Visst känner man igen det där tvåårshumöret alltid, puh men visst är de otroligt charmiga också:) Er nya mimstel är superfin och jag velar bland en sådan eller en från Walther & Co, beslutsångest hrm. Ha en skön kväll.

 10. Hej P,

  Vill först tacka för en fantastisk blogg – jag har läst den sedan start, och det är utan tvekan kvällens höjdpunkt när mina raringar sover och jag kan läsa dagens inlägg. Du skriver så bra, och din blogg är bara så snygg!!!

  Jag log lite när jag läste om er kampfyllda dag. Jag gjorde ett enormt orutinerat drag idag och tog med mig mina dagiströtta flickor, 5 och 3 år, till ett fredagsfyllt Systembolaget på eftermiddagen. Oh my, den lilla brukar vara ”på min sida”; idag hon var som ett bi. Träffade på en kollega som leende konstaterade att jag fått med mig två kärnkraftverk 🙂 Behöver jag säga att jag var genomsvettig när vi betalat.

  Stor fredagskram till dig! Hoppas du får en lugn och skön kväll.
  //Rebecka

 11. Haha, jag har också varit på systemet med två trötta små efter dagishämtningen… Ingen lek alltså!
  Men i efterhand inser man hur utvecklande det är för ALLA med lite friktion då o då.
  Live and let go!
  Anna

 12. Vår lilla 2-åring är hur cool som helst, bara lite grand av ”kan själv” och ”inte nu”. Men det väl så med den förstfödda, de har ju inget äldre syskon att ta efter :). Vi räknar dock kallt med att bebis nummer två kommer att vara mycket mer ”kan-själv-vill-inte-jag-gör-som-jag-vill”!!! Så vi passar på att njut av lugnet ett litet tag till :)!!

  Trevlig helg!

  // Inredningsfrun

 13. Ha ha härligt att höra att det inte bara är min 2 åring som tror han äger världen♥ Lika mycket som det är jobbigt är det charmigt med dessa tvärhandhöga människor som är så bestämda. Tack för den fin och inspirerande blogg, titta gärna in hos mig!

 14. Ja det är inte alltid helt lätt att förstå sig på deras envisa bestämda vilja! Jag kom på att du är på jakt efter en säng till Bea och min dotter är också snart 2 år, så har också börjat fundera på att det snart är dags för en stor säng. Har du tips på några fina sängar?!

 15. Hey Honey! Hihi! Lite telepati pågång mellan dig och mig… Jag hade också ”Friday, I’m in love”, men du hade inlägget tidigare;) Härligt att Love is in the air <3
  Många varma kramar, önskar er trevliga glöggstunder!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg