WHITE & BLACK

.
.

Foton: Per Wadskjaer.
Tjingeling Söndag!
Idag är det verligen supergrått i Småstaden och småregnar tom! En typisk innedag tycker jag och myser här hemma i raggsockorna och med tända ljus istället.

Intressant liten diskussion det blev i kommantarfältet i förra inlägget om att köra diet el. inte. Jag förstår själv verkligen båda ”tänken”!  Det är ju så skönt när man utesluter kolhydrater och inte känner att man har något sug efter tex fika eller socker. Att känna sig helt ”oberoende” av söt mat! Dock så missar man ju ”kickarna” av att äta tex en skål med ljuvligt len Ben & Jerryglass eller underbar italiensk pasta etc, mmmm:) Det är ju en del av det härliga med livet, att frossa till ordentligt med smaskig mat ibland! 
Jag lider själv dock inte av ngn ”övervikt” och det är jag också mkt tacksam för. Jag har (enligt mig) ett par kilo för mycket och de ska bort pga att jag känner mig mkt fräschare då. Dock så får man så klart inte en ”fin fast kropp” genom lchf utan så klart bara genom bra träning! Toksmal och ”fluffig” är inte målet för mig:) Jag mår mycket bättre och blir faktiskt mer motiverad till att träna när jag kör lchf. God kost, hårt slit och motion är det som gäller alltså!:)

Visar idag lite svart/vita danska interiörbilder från den danska fotoagenten Team Living. Vi bloggerskor blir ju såå glada när vi hittar bildbanker där man kan ”låna” vackra interiörbilder utan jobbiga vattenmärkningar och som är stoora och fina!:) De är helt perfekta att göra inlägg av.  Dock är dessa ganska svåra att hitta. Oftast är bilderna man hittar för små och blir tokgryniga när de förstoras.

Bilderna i inlägget idag är tagna av Per Wadskjaer och finns på sidan Team Living tillsammans med määngder av inspirerande bilder från danska hem. Dessa är för små för att visa här på H of P men kika gärna in här och surfa runt och bli inspirerad, för det blev jag!:)

”Jag hade en gång en grafitgrå vägg tra la la la la”;)

Kanske skulle jag också ta och måla överliggaren i trappen svart i veckan???

Nej, jag har inte tröttnat på ”danish black & white” style än!
Nu ska jag laga lite lunchmat här. Idag blir det ungsbakad lax och ris! Efter det – favoriten ananaspaj med vaniljglass 🙂
Ha en skön Söndag!
KRAM
P
:

Rekommenderade inlägg