MES PARENTS APPARTEMENT

.
.

Hemma i köket hos mamsen och papsen idag! (Vet att en del av er vill se mer från deras våning och det kanske kommer det lite fler bilder i något inlägg framöver:)
Tjingeling!
Ikväll åt vi verkligen världens godaste och enklaste lchf-middag! Mmmm. Hur jag gjorde i jättekorta drag var ungefär så här:
Stek bitar kycklingfilé och bacon i strimlor. Kasta in ett gäng chilimarinerade torkade tomater (detta är nog inte helt hundra men det är ju såå lite;) och mycket mycket bladspenat. Sen på med riktigt fet och go grädde och puttra en stund! Volia – världens smaskigaste middag på ett ögonblick:)
Skatterna var en sväng hos mormor och morfar och lekte och myste idag och då passade jag på att fota lite i köket (Jag tycker att mammas enorma korall-ljusstake är så himla häftig!:)
Gillar också den stora balla lampan som står på poslinskåpen vid köket. Till höger: Flisan myser i en knallblå ”svan”:)

Nu ska vi titta på Halv åtta hos mig (som ikväll är inspelad i en” mycket bekant liten stad”;)
Ha en mysig kväll alla vackra bloggisar!
KRAM
.

43 kommentarer till “MES PARENTS APPARTEMENT

 1. Men herregud så SNYGGT de har! Vilken känsla för inredning!

  Kan det gå i arv alltså 😉

  Superinspirerande bilder som alltid!

  Ha en fin kväll fina!

  Kramar från
  BLONDETTY

 2. Roligt att få kika in lite mer hos dina föräldrar, det är verkligen otroligt snyggt.

  Älskar alla detaljer och snygga design!

  Kram Mariette

 3. Bekana till mig har den lampan, mamma mia vad dyr den är! Men fräck, onekligen =)

  Undrar över dina föräldrars gård i Frankrike, hur ofta är de där, står det tomt annars?

 4. Skulle de vara möjligt att du skriver resept också på engelska. Jag är inte svensk, men förstår gansak mycket, men inte allt. Och nu fanns det många ord som jag förståd inte och inte heller hittade ord från ordbok.
  Tusen tack i förhand. Hoppas att du förstår min svenska.

 5. Utrolig stilig og smakfullt hos dine foreldre! Helt tydelig opptatt av kunst og interiør og sans for detaljer! Wow.
  Leiligheten er også et praktfullt utgangspunkt til å innrede på denne måten også da. Jeg ”tar av meg hatten”. Dette kan de! 🙂
  Klem fra Line

 6. Thanks for the nice post – seems great style runs in the family! Your parents have a fantastic, classic Scandinavian style!

 7. Heter det inte l´appartement de mes parents?? Man ändrar väl på ordningsföljden i franskan ?? 😉 /Hanna

 8. Tack för era snälla hälsningar bloggisar! Mamsen blir nog riktigt glad när hon läser vad mycket snällt ni skriver om hennes stil:)

  Hanna & Mia – Ni är så duktiga på franska och jag är inte alls särskilt bra! Jag blandar svenska, engelska och franska hit och dit här på bloggen ibland och det blir många grammatiska fel här och där, men som bloggis blir det lätt så! Tack för att ni uppmärksammade den dåliga ”franskengelskan” och jag hoppas ni ursäktar mina fel som säkert kommer dyka upp igen:)

  Ha en fin dag!

  KRAM

  P

 9. 🙂 Så duktig är jag verkligen inte… (kan bara min skolfranska) Blanda på du!! Kram Hanna

 10. Jätteläckert! Ser att dina föräldrar har en Jura…vi fullkomligt älskar våran! Har en Moccamaster men den har inte använts sedan vi skaffade Juran…annars håller jag med om att den gör underbart bryggkaffe! Ha det gott!

 11. Snyggt & rent men ärligt talat trist och opersonligt!! Det blir ingen dynamik i ett hem med för många designklassiker & designmåsten, tycker jag. En blandning av klassisk design och gamla saker; udda loppisprylar och auktionsfynd blir roligare, klassikerna framträder mer då! Men jag vet, det är också svårare att inreda så…det tar tid att hitta fina gamla grejer. Det är väl lättare att bara åka på affären och köpa allt direkt.

 12. Hei HoP!

  Ble veldig nysgjerrig på hvilken kjøkkenleverandør dette er? Kjempelekkert! Poggenpohl? Renovering av eget kjøkken står på planen nemlig! Og jeg liker stilen hos dine foreldre veldig godt! Dette er nok mere likt den stil vi selv har:-)

 13. Anonym – Vill bara tillägga att mina föräldrar har många urfina antika möbler, konst och auktionsfynd, även om det inte syns på dessa två bilder! Tom uuuurgamla gamla antika föremål från Sydamerika finns i deras hem! (Försökte nämligen tigga till mig ett sådant igår men fick tji där:)Mycket hittar de på Lauritz.com så det är ett tips!

  Tyren 73 – Tack för din hälsning. Jag vet inte vart köket kommer ifrån så jag ska fråga dem!:)

  Kram

  P

 14. Har inte detta varit med i en inredningstidning nyligen? Eller så är det bara likt nåt jag sett. Kan inte låta bli att hålla med anonym lite om att det känns i min smak något opersonligt. Men det måste man få tycka, jag undrar bara varför man alltid är anonym när man tycker nåt ”negativt”, och om du tar illa upp av att folk inte gillar det de ser. Det vore väl trist om hela världen tyckte på exakt samma sätt? Jag tycker det handlar om hur man lägger fram det och att man inte fegar bakom anonym, töntigt och lite fjortis.
  Förresten, visst heter det l´appartement de mes parents, hälsar språkfröken 😉

 15. Supersnyggt !!
  Din mamma och pappa har all anledning att vara stolta över sin fina lgh!

  kram Kicki i Åre

 16. Hej P….
  Verkar som dina föräldrars lägenhet är vacker – Synd att vissa kommer med en negativ atmosfär kring det ….
  Det är verkligen, gratis för alla att följa en blogg och det är något du inte gillar, då människor kan sedan bara hoppa tillbaka ut …. Det är så uppskattat att du delar alla dessa underbara saker och jag njuta av att titta på insidan ….
  Kramar till dig / Tina
  -och jag är verkligen inte en örn till svenska, men med lite hjälp från nätet så jag hoppas du kan läsa det 🙂

 17. wow, tycker oxå de har en urläcker stil även att den e mkt olik min, och håller inte alls med om att det är så mkt lättare att inreda modernt, det kräver en enorm känsla det med!! vill gärna se mer!!! negativa tankar kan man behålla för sig själv, de sprider så tråkig stämning till oss andra…
  tack för en underbar blogg!
  kram elin

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg