IDAG ÄR DET DIN DAG MIN FINA POJKE

.
.

Heeej Söndag!

För 10 år sedan var jag faktiskt alldeles livrädd denna dag! Livrädd (hu vad läskigt det var) och otroligt förväntansfull.

 Jag låg på ett operationbord och ur min mage plockades den finaste, sötaste och mest underbara lilla pojke fram. Mitt allra första barn och allt var så fantastiskt, nytt och spännande! Jag var så lycklig🙂
.
Trulle är ju min förstfödde och det är nog något speciellt med det barnet. En känsla. Jag är tex alltid mest orolig när det gäller min son, att han ska göra illa sig eller så. Kanske är det för att han är just pojke… Tjejerna är hur som helst de som har “mest skin på näsan” här hemma!:)

.
Nu ska vi strax hoppa i bilen med alla paket, plocka upp skatterna och sen åka och ha kalas på Pizza Hut!! (Trulles önskemål, – han är  tokig i just panpizza)!

.

Njut er söndag så ses vi senare!


KRAM
:

Rekommenderade inlägg

17 thoughts on “IDAG ÄR DET DIN DAG MIN FINA POJKE

 1. Tiden går så fort och om 1 mån är det 16 år sen jag födde min son! :)) Vilken lång längtan det var innan det lilla knytet lång i min famn. Men sån obeskrivlig LYCKA! 🙂

  Hoppas Ni och framför allt din son får en fantastisk födelsedag! 🙂

 2. Hej! Stort grattis till Trulle! (som för övrigt verkar vara en liten minikopia av sin mamma) Jag har en fråga ang. Din ytterdörr. Vi bygger nytt hus uppe i Värmland och jag har bestämt mig för svart ytterdörr. (vi har svart tegel och helvitt hus) Så fick jag syn på din blogg i förra veckan, ( har varit inne dagligen sen dess) Du/Ni har precis en sån pardörr som vi är ute efter. Var har ni köpt er? Fanns svart som standard? Verkar va svårt att få tag på svart…

  Kram så länge!
  //Pernilla

 3. Grattis till er stora fina kille. Hoppas ni och sepciellt han får en alldeles förträfflig dag med massvis av kärlek och fina paket. Kram kram

 4. Grattis till sonen! En liten fundering..jag och mina väninnor funderar på att ta en liten shoppingtur till “småstaden” då den ligger mitt mellan de städer som några av oss bor i så att säga- 10 mil åt vardera hållet:-) Har du några tips på roliga inrednings-och klädbutiker resp ngn mysig inte allt för dyr restaurang till kvällen? Kram Maria du får gärna svara mig på maria.wallinder@se.ey.com

 5. Grattis till din fine son, jag har också två tjejer och en pojke och för mig är det likadant gällande oro kring gossen…Mor o son syndrom kanske?
  Kramkram Marianne

 6. Grattishälsningar till fina Trulle på 10-årsdagen! Tänk, stora killen fyller tvåsiffrigt! 🙂 Hoppas ni haft en jättemysig dag med allt firande. Min son fyller också 10 år i år, i augusti. Vad stora de blir…! Jag håller med dig, även om jag “bara” har ett barn, så är jag alltid så orolig för honom. Kanske känner mammor så för sina pojkar..? 🙂

  Ha en skön söndagkväll!
  Kram, Madeleine

 7. Grattis till finaste Trulle! Hoppas att han fick ett jättekul kalas på Pizzahut!
  Han är så lika sin söta mor och verkar vara lika go, snäll och glad som Dig!

  Blev alldeles tårögd när jag läste det du skrev om den “förstfödde”. Precis så har jag känt med vår förstfödde som blir 13 år i år… Jag lät honom läsa det du skrev och sa till honom att precis så känner mamma för dig! Var också livrädd när han “plockades ur mig”, men blev så kär i honom direkt när jag fick se det lilla perfekta underverket… Det är vekligen så speciellt första gången, kanske är det därför man är så orolig? Vi har också två tjejer efter honom som har massor av “skinn på näsan” och oron är faktiskt inte riktigt lika stor för dem… Det har känts som om det är lite “tabu ” att prata om detta med den “förstfödde” och de känslorna man har. Därför kändes det extra fint att få läsa dina ord!

  Var rädd om Dig och Dina kära!

  Stor kram från Anna.S i Uppsala

 8. Gratulerer med dagen til Trulle! Jeg leser bloggen din ivrig hver dag, men i dag hadde jeg nesten ikke tid for jeg har feiret bursdag med min datter som fylte 10 år -i dag! Så ja, det har vært en dag som vekker minner. Klem, Cecilie

Comments are closed.